marți, 29 septembrie 2009

CHIAR NU MERITĂ EFORTUL !

Ştiu că vă interesează poziţia PRM. Mai ales pe cei care cred că ne pot ignora, în văzul presei, dar pot să se lungească, servili, milogi şi umili, la uşa noastră, la adăpostul întunericului.
E greu să mă pronunţ. Dezgust. Scîrbă. Milă. Înverşunare.
Am avut dreptate. De 20 de ani spunem adevărul. De 20 de ani alegerile sînt FURATE.
Ce noutate! Privesc spectacolul convinsă ca românii se trezesc!

11 comentarii:

Marius Mina spunea...

Pozitia PRM e timida fata de Basescu, chiar foarte timida .Suspect de timida.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Marius Mina,
Iar incepem?:)))
Pozitia PRM este clara in publicatiile partidului, in conferintele saptamanale de presa.
Ce se poate face in conditiile in care presa se preface ca nu existam si ne boicoteaza sistematic? In conditiile in care televiziunile amintesc doar de "candidatii" Basescu, Geoana, Crin, Oprescu si atat? Ne vedem de treaba, pentru ca noi avem sigur de castigat din toata povestea asta. In 2000, sondajele mincinoase ne dadeau cu 7% si am avut peste 30%. Plus inversarea frauduloasa a scorului din turul 2. Ce ar trebui sa facem? Sa se spele pe cap cu alianta contra naturii.Sa se compromita reciproc definitiv.
Si bine ar fi ca liberalii sa nu pice nici ei in vreo plasa.

ciprian spunea...

cine a zis ca prm-ul nu e o forta:
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6221319-video-primaria-bucuresti-prm-istii-marius-marinescu-codrin-stefanescu-batut-fortele-ordine.htm

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ciprian,
Solutia nu e bataia. Toti cei care au guvernat Romania in ultimii 20 de ani trebuie inlaturati definitiv din orice fel de institutie de conducere si atunci lucrurile vor sta altfel pentru romani!

dramoleta spunea...

Uite un comentariu care mi-a placut:

"Eu cred ca daca nu vom reusi nimic in noiembrie, acest cancer basescian ne va roade pana la pragul ireversibilitatii trupurile si sufletele, transformandu-ne, intr-un final apoteotic, pe toti, in cine stie ce lighioane, “pro” sau “contra”, nemaivazute pana acum."
http://vladrosca.wordpress.com/

P.S.
Nu o sa inteleg de ce l-ati primit inapoi pe Codrin Stefanescu. De "Bideu" nici nu mai vorbesc:))

Ion de la Chiuiesti spunea...

Multi ar vrea sa "fure" din mesajul PRM-ului, din motive electorale. In campanii, toate jigodiile umbla la sentimentul national, atat cat mai exista. Pana si Basescu ne chema sa fim mandri ca suntem romani, el care caca tot ce-i romanesc in picioare, pardon de expresie!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Daca PDL va guverna cu sprijin UDMR pierde electoratul din Ardealul atat de portocaliu!

dramoleta spunea...

Cum sa guverneze cu UDMR? N-au nici 38% impreuna.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Drammie,
Cum, necum, cu alti parlamentari cumparati "in viu" si "pe viata".
"Uninominali" veritabili!

Geo spunea...

Ah, fir-ar! Esti din PRM.
E nasol cu astia de acum, aia de au fost, dar foarte rau ar fi cu voi. Vindeti baliverne ieftine si vreti control total. O alta forma de dictatura. Vadim si Becali ar trebui tinuti departe de putere.
Traiasca libertatea! (oricum niciun politician nu e bun)

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Geo,
Nu ai cum sa te pronunti in avans despre cum ar fi cu noi la putere. Daca esti vreun copil de mafiot imbogatit din bani publici, care zace prin cluburi toata noaptea fara sa produca nimic, prea bine nu ti-ar mai fi, presupun.
Daca tot comentezi pe aici fii mai atent la ce citesti ca o dai in bara. Sunt militanta (cunoscuta) pentru cauza animalelor si detest blana naturala, asta legat de un comentariu al tau mai vechi.
In rest, sanatate si tie!