luni, 14 septembrie 2009

UNII CHIAR N-AVEAU CE SA CAUTE LA TEBEA !

Nu ma cobor sa comentez prea mult modul tendentios in care televiziunile au reflectat evenimentul de la Tebea. Ideea este ca numai PRM avea dreptul moral sa se afle acolo. Avram Iancu a fost nationalist, nu vanzator de tara, nu agent de influenta strain, nu prostanac ! Asa ca scutiti-ma cu jelirea celor care au fost huiduiti. Au scapat ieftin. Si sa ne mai scuteasca si cei care se arata oripilati de huiduielile din spatiul bisericesc atata timp cat televiziunile unde lucreaza nu scapa niciun prilej sa-si bata joc de reprezentantii bisericii ortodoxe, de credinta, in general, si promoveaza o mizerie morala de nedescris in asa zisele emisiuni de divertisment in care "vedete" au devenit prostituatele, femei sau barbati, mai de lux sau mai de pe centura!
UPDATE: N-am fost prezenta la Tebea pentru ca trebuit sa raman in Bucuresti unde am condus Conferinta de Dare de Seama si Alegeri din filiala judeteana Ilfov. Felicitari, Bebe Ivanovici!

5 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Televiziunile de la noi - aservite politic, altfel nu se poate - prezintă TOATE evenimentele dintr-un singur unghi. Astfel încât cineva picat de pe Lună ar afla că aici trăieşte un singur personaj - Băsescu...

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Da, ele chipurile il "critica"!:))

anca spunea...

despre televiziuni vreau sa zic ceva! ceea ce a facut antena3 este de mare porc! adica il dadea exemplu negativ pe Vadim,dar scoteau in evidenta discursul "istoric "al prostovanului! cica ala nu a facut propaganda electorala! sfinta mare nerusinare! cite vorbe atitea minciuni! da' cind vb multimii despre salarii,pensii si alte cestiuni electorale,ce naiba era?
rusine antenelor!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
De porc, dar de calitatea I-a!
Pe de alta parte, in Romania prinde "reclama" negativa.
"Cine are urechi de auzit sa auda!"

Anonim spunea...

Si mai era o tuta blonda care o tot tinea ca se implinesc 60 de ani de la revolutia pasoptista. Sa mori de ras nu alta.