luni, 14 septembrie 2009

INCEPE SCOALA !

In colegiul in care am candidat, a iesit, din primul tur, un cetatean, Catalin Croitoru. Normal, sectorul 3 e portocaliu si Negoita si-a facut datoria ca primar colorat portocaliu intens. Catalin Croitoru a fost un vajnic sindicalist si aparator al drepturilor profesorilor. Cel putin inainte de alegeri, cand era nelipsit pe toate posturile de televiziune care ii cantau in struna. Dupa ce s-a vazut deputat l-a mai prins cineva pe micul ecran? L-a intrebat careva ce s-a ales de promisiunile din campanie? NU! Asa ca, profesorii care l-au votat si familiile lor isi merita soarta, iar vaicarelile de inceput de an nu ma impresioneaza. Votul uninominal a prostit populatia cum ca isi va putea trage la raspundere "alesul". Ha, Ha ! Adica, ce nu reuseste DNA si alte institutii care detin parghiile necesare va reusi cetateanul de rand. Pardon, era sa uit. "Alesul" va fi sanctionat prin faptul ca nu va mai fi votat a doua oara. Si? Vine altul care va fi sanctionat la randul sau peste 4 ani. Si tot asa, ne jucam de-a democratia !

6 comentarii:

dramoleta spunea...

Liderii astia sindicali sunt niste criminali! Îsi bat joc, mint si manipuleaza oamenii dupa cum li se ordona de catre cei de la putere.
Nu cred ca se vor mai trezi romanii vreodata...S-a dus naibii pana si optimismul meu.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Drammie,
Se vor trezi, ai putintica rabdare!
Noi ne permitem inca 10-20 ani de asteptat, ca suntem inca "june"!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sindicatele sunt cumparate. Averile celor care conduc activitatea sindicala sunt uriase, cladite pe afaceri oneroase si minciuni! Membrii de sindicat ar trebuie sa stie pe cine voteaza si sa mai schimbe pe gangsterii astia!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Hoffa a fost "deschizator" de drum!

Anonim spunea...

cu tot respectul din Germania...insa...Lumea actuala globalizata este mult prea rapida pntru ca Romania sa isi permita inca 10-20 de ani de asteptare.Daca acum pierdem trenul spre dezvoltare durabila acces la tehnologie, modernism in sensul bun al cuvantului atunci va fi greu peste cativa ani sa luam din nou startul.Am vizitat acum cateva luni tigrii asiatici Malaiesia si Singapore lumea acolo investeste in tehnologie in viitor!Investitorii de acolo sint sprijinitzi sa investeasca in fabrici de microcipuri la noi inca se vind blugii la tejghea.Iar presedintelui ii arde sa joace hora cu tiganii.......Cred ca ce este cel mai grav e ca basescu nu are o viziune futurista a Romaniei!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim din Germania,
Viziunea pe care o au politicienii nostri este cea a propriului buzunar.
Cat despre tehnologie, nu numai ca s-a pierdut startul, dar ne intoarcem in trecut. Numarul de analfabeti creste, oamenii se debranseaza de la caldura, sansa tinerilor de a-si cumpara sau de a primi cu chirie de la stat o casa este nula etc. etc. etc.