joi, 24 septembrie 2009

CONFERINŢA NAŢIONALĂ A ORGANIZAŢIEI DE FEMEI ROMÂNIA MARE







TRICOLORUL DE AZI
"Sîmbătă, 19 septembrie a.c., la sediul central al PRM s-au desfăşurat lucrările celei de-a VII-a Conferinţe Naţionale de dare de seamă şi alegeri a Organizaţiei de Femei România Mare. În deschiderea evenimentului, delegatele desemnate din întreaga ţară au avut deosebita onoare să se bucure de participarea liderului PRM. Domnul preşedinte Corneliu Vadim Tudor a adresat participantelor un mesaj incendiar, electrizînd întreaga asistenţă. În cuvîntul domniei-sale, a realizat o radiografie precisă şi critică a dezastrului economic, politic şi moral în care se află România, subliniind faptul că, acum, pe fondul crizei financiare şi a pericolului federalizării statului naţional, s-a demonstrat că Partidul România Mare este singura formaţiune politică îndreptăţită şi responsabilă să acceadă la guvernare.
La lucrări au participat, de asemenea, doamnele Mitzura Arghezi, preşedinta de onoare a organizaţiei, şi Angela Buciu, preşedinta Organizaţiei de Femei în perioda 2005-2008. Din partea Biroului Permanent al PRM, lucrările au fost conduse de dl. dr. Dan Claudiu Tănăsescu, vicepreşedinte organizatoric al partidului. În cadrul Conferinţei, s-a adoptat noul statut al Organizaţiei de Femei, s-au dezbătut darea de seamă asupra activităţii OFRM de la alegerile precedente pînă în prezent, programul de activitate pentru perioada 2009-2013 şi s-a lansat site-ul organizaţiei. În luările de cuvînt, vorbitorii şi-au exprimat convingerea că numai o muncă susţinuţă în teritoriu va contracara cenzura mediatică la care este expus, în mod nedrept, candidatul PRM la Preşedinţie, dl. Corneliu Vadim Tudor, care are, conform sondajelor de opinie reale, şansa de a intra în turul II şi de a deveni preşedintele României. În partea a doua a lucrărilor au fost alese organele de conducere ale OFRM la nivel central: Consiliul Naţional, Comitetul Director, Biroul Permanent, preşedinta OFRM, Comisia Naţională de Control Financiar şi Arbitraj şi Comisia Naţională de Cadre. În Biroul Permanent al OFRM au fost alese, respectînd criteriile de reprezentativitate şi performanţă din întreaga ţară doamnele: Mitzura Arghezi, Luminiţa Adam, Mihaela Angheluş, Magdalena Angheluţă, Paraschiva Arcip, Mirela Bălan, Mariana Chirluţă, Voichiţa Cotolan, Maria Diaconescu, Verginica Duţu, Cristina Dorobanţu, Smaranda Ionescu, Maria Mititelu, Niculina Moisescu, Adela Nechita, Laura Olteanu, Elena Pascu, Daniela Pătraşcu, Marcelina Pătraşcu, Ileana Perşinaru, Ileana Petre, Georgeta Popescu, Doina Pupăză, Anişoara Răchitosu, Doina Rotaru, Flavia Runcan, Lidia Samson, Ileana Simion, Magdalena Spaiu, Mariana Ştefan, Heidemarie Stroescu, Voichiţa Varmaga, Violeta Zolya.
În Comisia Naţională de Control Financiar şi Arbitraj au fost alese doamnele: Angela Bălan, Olimpia Blăgoi, Mariana Mardare, Doina Sburlan, Monica Sima.
În funcţia de preşedintă a OFRM a fost aleasă doamna Ruxandra-Georgeta Lungu, absolventă a Facultăţii de Limba şi Literatura Română şi a Facultăţii de Drept ale Universităţii din Bucureşti, actualmente jurnalist şi om de afaceri, care a deţinut funcţia de preşedinte interimar din iulie 2008. În încheierea lucrărilor, preşedinta OFRM şi membrele Biroului Permanent nou ales şi-au reafirmat convingerea că implicarea în toate activităţile din cadrul campaniei prezidenţiale din această toamnă va fi dinamică, susţinută, intensă şi constantă la nivelul întregii ţări. Pentru că România are nevoie de un preşedinte patriot, creştin si justiţiar!
BIROUL DE PRESĂ AL OFRM"

9 comentarii:

ciprian spunea...

Felicitari Ruxandra, meriti din plin sa fie presedinta Organizatiei de femei din PRM. Chiar ma gandeam ca pana acum PRM-ul n-a avut norocul sa aiba o femeie de calitate in fata. Precedentele Buruiana si Olguta Vasilescu dezamagind lamentabil. Mult succes si te felicit din toata inima pentru reusita ta.

dramoleta spunea...

Felicitari si succes! :)

ciprian blidaru spunea...

scuze, am scris sa fie, in loc de sa fii, oricum sa fie intr-un ceas bun.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Doamne ajuta! E un pas important in cariera ta! Acum ramane sa te vedem in sfarsit in Parlamentul Romaniei, ca ne-am saturat de mutrele de mafioti si de jigodii care bantuiesc p-acolo!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Multumesc, prieteni!

anca spunea...

Felicitari !o vad in poza si pe Angela Buciu,e tot la prm? auzisem ca plecase la psd!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Dupa cum se vede e tot la PRM:)

anca spunea...

Ruxi,chiar ma bucura acest lucru! o admir foarte mult!

Dragos G spunea...

Ce se intampla cu muncitorii simpatizanti PRM, cum ii atragem in partid, Singurii care sustin acest partid sunt cei mai napastuiti, clasa muncitoare este cea care aduce voturi ,profesorii si intelectualii promovati de conducere nu sunt deloc simpatici muncitorimii