luni, 26 octombrie 2009

NU MĂ VACCINEZ ! MAI ALES OBLIGATORIU, CA SĂ SE UMPLE DE BANI MAFIA !

După primul milion de morţi, mai vedem dacă ne vaccinăm sau nu !
Secretarul de stat afirmă că din punctul lui de vedere, vaccinul împotriva gripei porcine ar trebui să fie obligatoriu. Oficialul cere să nu se dea crezare celor care susţin că vaccinul ar putea fi dăunător : "În momentul în care se ia o decizie de către o autoritate de sănătate publică, aia trebuie executată şi nu comentată. În momentul de faţă se vorbeşte mult prea mult şi se face mult prea puţin. Dacă lumea va fi suficient de inteligentă şi de isteaţă ca să dea credit autorităţii de sănătate publică care doreşte numai binele, atunci lucrurile vor merge bine. Dacă se mai trezesc deştepţi dintr-ăştia care ştiu vaccinologie şi s-au trezit peste noapte că ştiu şi despre vaccin ce face şi cum face şi transmit mesaje tâmpite populaţiei, iar media preia astfel de mesaje, atunci media îşi va asuma responsabilitatea unui dezastru la nivelul României".Întrebat dacă poate cineva să refuze vaccinul, Adrian Streinu Cercel a răspuns : "După mine, nu. În această idee, voi fi cât se poate de categoric".
ŞI CUM NE VEŢI OBLIGA, MĂ ROG?

8 comentarii:

Anonim spunea...

aici in Germania un vaccin obligatoriu ar insemna un mic pas spre dictatura.Drepurile individului TREBUIE respectate!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
"Un mic pas"?! E finalul libertatilor individuale.

Anonim spunea...

Cum va obligam? Uite, simplu: bugetarii isi pierd serviciul daca nu prezinta DOVADA vaccinarii. Primul pas. Iar privatilor li se hartuiesc firmele si angajatii!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ruxi, incepe exterminarea in masa a populatiei. Jigodia aia de Streinu-Cercel este unul din militantii neobositi ai eugeniei si fruntas mason.Mengele e mic copil pe langa criminalul asta!

anca spunea...

apropo de streinu,nu e ciudat ca in dosarul in care e cercetat dr Bradisteanu,acest domn a fost uitat? ca se vehicula si numele lui in urma cu ceva vreme!

Anonim spunea...

Streinu cu cercel este un alt Mengele in Romania din zilele noaste.Un mafiot! Gandeste ca un dictator!nu ma voi vaccina.Toate vaccinarile fac parte dintr-un genocid programat!

Estera spunea...

http://alegeviata.wordpress.com/

Estera spunea...

Acesta este un blog dedicat informarii in legatura cu vaccinarea. Contine multe filmulete, declaratii si cazuri REALE ale oamenilor care au fost efectiv busiti pe viata de un vaccin 'inofensiv' - http://fymaaa.blogspot.com/
Iar, acesta, este un alt blog dedicat aceleasi cauze care a strans informatia care circula (slava Domului) pe mail. - http://alegeviata.wordpress.com/
Avem noroc ca putem comunica prin intermediul internetului. Cum altfel am fi putut afla? Ce faceam acum 20 de ani? papam tot ce ne serveau EI...sistemul. De ce???? De ce sa acceptam sa ne otravim copiii? Din lene? Prea mult text de citit, cum a scris cineva mai sus? SUntem prea ocupati? Cu ce? Sa facem supa copiiilor nostrii, ca le e fomita..sa spalam hainele? Dar lucrurile ESENTIALE? Cu adevarat importante! Pana nu este prea tarziu...sa ne fi dorit (asa cum zicea una dintre fetele distruse de vaccinul pt. col uterin) sa dam timpul inapoi, sa reparam greaseala de a nu face vaccinul..sau de a nu ne fi interesat inainte.
Oameni buni, mame...lasati toata trebaluiala prin casa...care pare sa fie cea mai importanta in momentul acesta...cautati pe internet adevarul despre vaccinare... Din ce este compus un vaccin, de ce se insista atat de mult sa le facem, de unde atata interes pentru autoimunizare OBLIGATORIE? Nu este prea mult? Oare nu sunt interese comerciale mult mai mari? VA IMPOLOR, in calitate de mama a unui bebe de 8 luni, care dupa vaccinul de 2 luni, din pacate atunci, dar din fericire acum bebele nostru a avut diaree si caca verde timp de 2 luni, lucru care ne-a determinat sa cautam, sa citim mai mult, sa aflam ce a provocat aceasta reactie bebelusului nostru. Am citit mult, am aflat lucruri ingrozitoare despre vaccinuri si am decis: NU NE MAI VACCINAM bebele niciodata. Deloc. Ce a zis medicul de familie dupa reactia bebelusului la vaccin? ''Coincidenta'', dupa care a completat: '' daca nu ati vrut sa faceti si vaccinul contra rotavirus (anti-diaree)". Adica, faci vaccinul de rutina de la 2 luni, dupa care ar trebui sa faci vaccinul anti-diaree, sa nu faci diaree dupa primul vaccin, dupa care probabil, cate un alt vaccin sa anulezi reactia negativa a celui precedent. PERFECT!!! Cum??? Nu va suna strigator la cer? Va rog...protejati-va bebii, copiii, tineti-i departe de vaccin, hranitii sanatos, vitamina D este esentiala pt. sistemul imunitar...mergeti pe stimularea sistemului imunitar natural, nu prin vaccinare. Aceasta este cea mai SIGURA metoda ca, copiii nostrii sa nu fie afectati de gripa sau alte boli. Cat despre bolile copilariei (pt. care acum se vaccineaza) este foarte bine sa le faca, sa treaca prin ele, altfel este foarte posibil sa le faca cand sunt adulti, lucru foarte periculos.
Sper, ca prin exemplul meu personal..al nostru, sa transmitem mai departe aceasta curiozitate, macar, pentru a ne informa inainte de a lua o decizie.
Cu mult drag.