duminică, 18 octombrie 2009

DUMNEZEU NU BATE CU BÎTA! IERTAŢI-MI SUPĂRAREA!

"Despre morţi, numai de bine???!!!". Mi-este destul de neclar cine a hotarît asta!
Oricum, un băiat care a pus umărul la multe privatizări îndoielnice, pe spinarea şi buzunarul poporului român, a dat colţu'! A scăpat de puşcăria mafioţilor şi a lăsat în urmă o avere greu de contabilizat! Chiar trebuie să-i plîngem de milă? Mor de cancer oameni nevinovaţi, care nu beneficiază de tratament, victime ale sistemului sanitar criminal, oameni care nu au bani să se trateze prin străinătăţuri, oameni care lasă speranţa de viaţă la uşa spitalelor!
A crăpat un mafiot in străinătate! Ei, şi? Nu va fi nici primul , nici ultimul!
UPDATE: rectific, a murit in tara.
Unii considera aceasta postare prea dura sau interpreteaza in mod gresit ca ma bucur???!!! O prostie. Preferam ca acest cetatean sa fie bine sanatos toata viata lui si sa plateasca pentru greselile sale.

3 comentarii:

Cristina spunea...

Doamna Lungu, nu "a crapat in strainatate". A murit in Romania, la spital. Cati bani o fi lasat si cui, cat de corupt o fi fost, nu e grija mea si nu ma intereseaza.Dar, credeti-ma, nu va face cinste tonul de mahalagioaica adoptat. Romanii au o vorba: despre morti, numai de bine.Daca nu considerati ca puteti spune ceva de bine, e preferabil sa va abtineti.Un simplu "Dumnezeu sa-l ierte" ar fi suficient.
Nici chiar daca ar da coltul basescu, pe care il detest din suflet, n-as avea lipsa de omenie sa vorbesc asa cum o faceti dumneavoastra.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Cristina,
Rectificam: nu a crapat in strainatate.
In schimb, ma intereseaza foarte tare cat de corupt a fost si nu vad de ce n-ar fi si grija dumneavoastra si a noastra a tuturor? Ati uitat de ALRO Slatina, de Combinatul Siderurgic Hunedoara si de multe altele? Sau nici nu le mai stiti cate au fost? Eu nu!
Si ca sa ma intelegeti mai bine va ofer spre studiu un citat scris acum 130 de ani: “Greşalele în politică sunt crime; căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se-mpiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se-mpiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei” Mihai Eminescu, 13 februarie 1882, în Opere, vol. XIII, pag. 54
Revin: nu ma bucur pentru moartea nimanui, nu ar fi crestineste, dar nici nu poti face rau unei natiuni intregi si sa pleci apoi senin sa-ti traiesti batranetile in liniste si indestulare, tu si toti urmasii tai. Si aici deja nu ma mai refer la cel decedat care in final a fost doar o rotita in planul de distrugere a economiei Romaniei. Ne obisnuim prea usor cu ideea ca cei care au pus umarul la subminarea economiei nationale si la periclitarea sigurantei energetice si alimentare a romanilor trebuie sa scape ieftin si nu trebuie sa dea socoteala niciodata. Si sa-i vorbim, apoi, de bine?!

anca spunea...

a murit si Radu Timofte!!