marți, 29 iunie 2010

DE CE MI-E SILA ZILELE ACESTEA

1. De faptul ca niste judecatori decid masuri care afecteaza ECONOMIA unei tari, fara sa uite sa-si conserve pensiile si privilegiile.
2. De faptul ca TVA s-ar fi marit oricum, decizia CC fiind doar pretextul.
3. De faptul ca un minoritar a inclinat balanta. De faptul ca UDMR santajeaza toate fortele politice parlamentare.
4. De faptul ca multi dintre cei care isi dau cu parerea la TV fac parte dintre demolatorii industriei si agriculturii. Unii, agenti ai unor puteri straine. Dovediti.
5. De faptul ca TVR exista. Si jocurile de culise pentru aservirea sa totala par mai importante decat oamenii ucisi de apele venite de pe versantii despaduriti. Pentru care nu va da nimeni socoteala.
6. De faptul ca se va alege praful de tara noastra. Sub ochii nostri. Din cauza tacerii noastre complice.

3 comentarii:

Anonim spunea...

pe adevarul.ro , la comentariile legate de articolul cu DD: http://ceausescunicolae.wordpress.com/2010/06/27/corneliu-vadim-tudor-impreuna-cu-valentin-ceausescu-la-izmir/ ! e si normal, 2 stelisti adevarati!
si mie mi-e sila de tot ce este in jur si fereasca Dumnezeu de varsare de sange in tara.....

Anonim spunea...

Iar eu adaug :

http://www.napocanews.ro/2010/06/dupa-ce-a-fost-facut-tigan-de-spectatorii-de-la-wimbledon-hanescu-va-plati-15-000-de-euro-amenda.html

http://www.napocanews.ro/2010/06/document-liber-la-actiuni-impotriva-statului-roman-parchetul-refuza-sa-ia-vreo-masura-impotriva-europarlamentarului-ungur-szegedi-csanad.html

Anonim spunea...

IN ATENTIA ZIARULUI TRICOLORUL.
VA MULTUMESC.
BEN LADEN IN ROMANIA
( RAPORT AL SERVICIULUI FRANCEZ )
fragment
Serviciul francez a descoperit ca compania Terom S.A. din Iasi au trimis la o banca din Franta, periodic, sume de ordinul milioanelor de dolari. Cercetarile au descoperint ca banca unde ajungeau banii, ar apartine celebrei familii Ben Laden. Documentele aflate in posesia serviciului francez dovedesc ca patronul Terom, sirianul Nanaa Ammar (37 de ani), a fi folosit mai multe firme-fantoma si, impreuna cu un cetatean arab care are un cont in Banca SBA (societate bancara araba din Paris si cu sucursale la Geneva, Limassol-Cipru si Damasc-Siria), a spalat sute de milioane de dolari, banii ajungand, se pare, la celebrul Ben Laden,seful AL QUEDA in a carei sfera de influenta se afla si Banca SBA.

Conform raportului efectuat de expertii serviciului Terom SA, Ammar ar fi plimbat sume importante de bani prin mai multe firme - SC DA DULCE SRL, SC RACHEL 2002 SRL, SC COM PREST SERV etc. - banii fiind scosi apoi din tara prin contul de la Banca SBA - Franta, detinut de arabul Ziad Wazzan. Expertii francezi care au descoperit "caracatita financiara" de la Terom, scriu "Se constata ca Nanaa Ammar a avut in toate cazurile tangente si chiar implicatii directe cu aceste firme. In situatia firmei DA DULCE SRL s-a observat caa avut relatii directe cu firma Terom Iasi, ci doar prin interpusi, aceasta a inchis circuite financiare cu Ziad Wazzan din Franta, care la randul sau il imprumutase pe Nanaa Hassan (fratele lui Ammar) cu sume de bani in vederea creditarii SC Terom. Modalitatile prin care au circulat banii, modul in care au fost utilizati si scopul utilizarii constituie elemente certe ale infractiunii de spalare de bani".

230 DE MILIOANE DE DOLARI

Expertii au descoperit ca intre Terom, care este cel mai mare producator roman de fire si fibre poliesterice, si Banca SBA, a fi transferat sume importante de valuta. In actul de sesizare se face clar legatura cu afacerile familiei Ben Laden: "Banca SBA (Societate Bancara Araba), la randul ei, face parte din grupul de banci aflate sub influenta familiei Ben Laden. Exista probe ca si prin intermediul acesteia s-a finantat terorismul international si ca o parte din aceasta finantare ar proveni si din relatiile economice cu grupul de firme mentionat". . Pe de alta parte, Nanaa Hassan este acuzat ca prin folosirea de firme-fantoma si firme false cu sprijinul functionarilor de la RIB - Sucursala Mosilor, a transferat in afara Romaniei in cursul anului 2009 in total suma de 230 milioane USD.

URMARITI PRIN INTERPOL

Simtindu-se urmati fratele lui Nannaa, Hassan, implicat in afacerile de la Terom, a parasit tara, cu destinatia Siria. Fratele sau, Nannaa, a ramas o perioada in tara, pentru ca apoi sa dispara fara urma. Intr-o declaratie facura la SRI "Ar fi foarte bine sa am legaturi cu Ben Laden. Asta inseamna ca as fi un om important. Acum aud pentru prima oara de la d-voastra. Nu ma apuc eu de asa ceva. N-am bani depusi decat in bancile din Romania. N-am nici un ban pe afara", declara sirianul. In ciuda interdictiei de a parasi Romania, sirianul s-a facut nevazut.
Se pare ca nearestarea sa facut la insistentele unui apropiat al Presedintelui Romaniei Traian Basescu

BASESCU UMBRELA PENTRU TERORISMUL INTERNATIONAL.

Familia Ben Laden este considerata una dintre cele mai bogate din lume, avand afaceri in domeniul constructiilor, petrolului, bancar si comert in SUA, Europa si Asia. Dupa atacurile de la 11 septembrie de la New York, Osama Ben Laden a fost renegat in mod oficial de familia sa, dar, se pare, numai de fatada. Raportul francez dovedeste legatura intre serviciile romanesti si terorismilul international asigurat de ofiteri superiori de origine araba ramasi in organizatie de pe vremea lui Ceausescu.
Va continua
Robert Horvath for Nippon Press
http://devanewyork.blogspot.com/

http://www.devagallery.com/