joi, 10 iunie 2010

INTERESANT...

Preluare de pe www.constantingheorghe.blogspot.com
"Ei bine, cineva a decis că, dat fiind potenţialul de radicalitate şi de violenţă al tinerilor, ar fi mai deştept şi mai productiv pentru interesele economice şi politice ale grupului de interese din care face parte să dirijeze pe tineri în lupta cu trecutul, şi să dea uitării prezentul, prezent care le amanetează lor, tinerilor, viitorul."
UPDATE: Chiar asa! Cati ani avea reprezentantul "Noilor Golani" in 1990?In ce calitate isi da cu parerea?

4 comentarii:

Anonim spunea...

foarte interesant despre OBAMA:


http://www.youtube.com/watch?v=V-TMKUea87E&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs&feature=player_embedded

Anonim spunea...

A existat in Romania anticomuniscm adevarat au faost multzi cei care au facut inchisori comuniste.Coposu,Diaconescu si altii.Ei sint singurii capabili sa vb despre anticomunism,sint singurii ca re au suferit.Respectul se cuvine tuturor acelora care au petrecut ani de inchisoare din cauza convingerilor lor.Noua clasa insa din 90 nu i-a bagat in seama pe deoparte FSN-ul pe de alta parte au aparut oameni ca Radu Vasile etc care s-au erijat ei in anticomunisti.In forma lui primara de fapt sistemul trecut nu adisparut.Bisercile se daramau(acum se construiesc in fata lor zgarie nori si aici domnul Vadim are un merit deosebit vezi Sfantu Iosif) hingheri cainilor au ramas aceasi iar romanii vor incepe in curadn din nou sa se uite la sarbi si bulgari avand in vedere "calitatea " televiziunilor romanesti, acum defilam in oranj si nu in cravate de pionier.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Anonim 2,
Exact. Pot fi anticomunisti si au dreptul moral de a se exprima ca atare cei care au suferit, intr-adevar, ororile stalinismului anilor'50.

Anonim spunea...

INTELEGERE SECRETA BASESCU -BEN LADEN !
PRESEDINTELE SUA ORDONEAZA DESTABILIZAREA REGIMULUI BASESCU !
Acum doua saptamani a aparut pe masa de lucru a presedintelui Obama un raport
extraordinar. In el se vorbeste de documente capturate de americani si de altii in diferite colturi de lume Afganistan, Irak, Pakistan, Irak. Liban. Documentele in araba reliefeaza faptul ca exista o intelegere secreta intre serviciile romanest, (din ordinul Presedintelui Romaniei Traian Basescu )si fiecare organizatie terorista in parte. Intelegerea a fost "parafata" de ofiteri superiori ARABI, ramasi in serviciile secrete romanesti depe vremea lui Ceausescu. Desi intelegerile difera de la organizatie la alta, ideia de baza este urmatoare. TERORISTII ARABI SUNT ELIBERATI SI EXPULZATI DIN ROMANIA PE 15 ANI IN SCHIMBUL PROMISIUNII DE A NU ORGANIZA ACTIUNI TERORISTE PE TERITORIUL ROMANIE,
In acest fel au fost eliberati unii din cei mai importanti teroristi Al QUEDA aflati la conducerea organizatiei. Sursele MAE vorbesc de expulzarea 2043 de "cetateni arabi" doar in cursul anului trecut. Se merge atat de departe incat romani atrasi in mrejele idiologiei islamice se bucura de acelasi privilegiu. Cu alte cuvinte Romania este printre putinele tari din lume unde celulele teroriste activeaza nestingherite, si dupa un filaj de un an doi sunt eliberati, fiind gata sa aduca moarte si distrugere in alte parti de lume ,preferabil SUA sI Europa Occidentala.
Pentruca aceste fapte reale depasesc orice limita a credibilului invit scepticii sa deschida una din cele mai importante reviste americane specializate si sa citeasca articolul Arab Terrorists In Romania http://www.globalpolitician.com/21265-romania

Purtătorul de cuvânt al Secret Serviciului Român de Informaţii (SRI) a declarat că membrii unei celule de terorişti al-Qaeda au fost expulzaţi din ţară, şi a interzis să intre România în următorii 15 de ani. Această operaţiune a avut loc după doi ani de supraveghere a acestei celule.

Membrii grupului au venit în România în calitate de studenţi. Scopul lor a fost să atragă musulmanii arabi sau de a deveni atentatori sinucigaşi, luptători jihad sau să sprijine în orice alt mod a ideologiei Al Qaeda.
Liderul celulei AL QUEDA era un cetăţean saudit, Musaab Ahmed Mohamed Mujalli, antrenat într-o tabără teroriste afgane în '90........   Unii dintre cele mai cunoscuti oamenilor de afaceri arabi din România sunt acuzati de finanţare a activităţilor teroriste în Gaza, Cisiordania, Liban şi Irak ". Despre intelegerea BASESCU - AL QUEDA au aparut informatii in urmatoarele publicatii.The Wall Street Journal, The Washington Times, World Security Network (WSN), World Press, Yemen Times .
Pe linga documentele descrise pe masa lui Obama apare un document terminal pentru Basescu si regimul sau. Iata un raport CIA : Cazul cel mai uluitor este cel al timisoreanului Ioan Lesch. Acesta intentiona sa-si lase autoturismul intr-un loc aglomerat din Timisoara, sa-l inchida ermetic si apoi sa dea drumul gazului din butelii. . Explozia, ar fi provocat un adevarat carnagiu..” Pe parcursul monitorizarii, au fost obtinute date privind intentiile lui Lesch Florin Ioan de a comite atentate teroriste impotriva unor baze militare americane infiintate in Romania, Iata ce declara Traian Basescu.“Sa nu credeti ca suntem la prima situatie in care ar exista la unii cetateni, in mod deosebit straini, tentatia de a evalua posibilitatile organizarii unor atentate pe teritoriul Romaniei. Practica noastra este: la suspiciune, expulzare si mai discutam peste 15 ani”, a declarat Basescu.
Mentionand in incheiere faptul ca Basescu a eliberat echipa de rezerva a atentatului de la 9/11, nu ramane decat sa intelegem ordinul de destabilizare a lui Basescu ordonat servicilor americane.

Robert Horvath Ziarist de investigatie SUA
Corespondenta speciala pentru TRICOLORUL si ROMANIA MARE

http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/