vineri, 25 iunie 2010

www.solidaritatedandiaconescu.ro

Despre "cazul" Dan Diaconescu mi-am expus, pe larg, parerea, chiar la OTV si o voi mai face, curand. Asadar, pentru blog, voi retine numai cateva idei, bazate pe faptul ca nu stiu ce "pacate" are DD, dar nici nu cred in coincidente, asa ca ma bazez strict pe fapte reale:

1. OTV este SINGURA televiziune care a lasat acces absolut liber partidelor NEPARLAMENTARE ( PRM dar si alte 3-4). Populatiei i se reamintea, din cand in cand, ca exista si alta alternativa la "rotatia cadrelor" :PDL-PSD-PNL-UDMR.

2. DD a strans 1 MILION de semnaturi pentru legea Cojocaru (sustinuta de PRM in legislatura trecuta), care ar isca probleme majore celor care au guvernat in ultimii 20 de ani.

3. DD a declarat ca va intra in politica

4. Perchezitia a avut si alte scopuri decat cel oficial...din moment ce nu s-a cerut caseta respectiva printr-o adresa scrisa.

5. In timp ce criminali, violatori si talhari dovediti si recidivisti sunt anchetati in libertate, Dan Diaconescu a fost arestat. Oare, de ce?
6. In aceasta perioada se iau decizii majore la CC si CSAT!

Pescuim in ape tulburi...

19 comentarii:

Anonim spunea...

Aveti dreptate, suna totul ciudat.......CCR a spus ca pensiile nu pot fi taiate si hop, PD-L-ul vrea sa mareasca tva-ul si cota unica. Iar DD nu facea 33 mil euro din reclame la fiole yo-yo, auto meridian buy-back si drgonul rosu. Nu-mi place DD prea mult, dar ma bucuram cand il vedeam pe domnul Vadim la OTV :) . Pe dvs ziua nu va prindeam !

Anonim spunea...

este liber DD :)

Anonim spunea...

1.
http://www.agentia.org/culise/cel-mai-tare-zvon-diaconescu-e-blat-cu-basescu-596.html

2.
http://www.napocanews.ro/2010/06/dan-diaconescu-anunta-prin-avocatul-sau-intentia-de-a-forma-un-partid-politic-inspirat-din-doctrina-nationalista-a-lui-iorga.html

Sa fi devenit PRM atat de periculos pentru sistem incat acesta sa creeze in "urgenta" un alt partid de buzunar (pardon de apartament)??????

Anonim spunea...

BUCURESTI CENTRUL EUROPEAN AL QUEDA.
S.O.S -
, Cu cateva saptamani in urma GUVERNUL SUA DECLARA BUCURESTIUL CA CENTRUL FINANCIALAL QUEDA IAR SEFUL EI CA MESAGERUL PERSONAL AL LUI BEN -LADEN SI OM DE LEGATURA CU RESTUL ORGANIZATIEI.
Aceasta declaratie oficiala este semnata de un membru al guvernului SUA : UNDER SECRETARY FOR TERORISM AND FINANCIAL TERORISM STUART LEVEY.
ROMANII AU DREPTUL SA AFLE ADEVARUL !
CITITI ARTICOLUL COMPLECT http://devanewyork.blogspot.com/
AL AL - DULAYMI A DECLARAT ANCHETATORILOR AMERICANI : "I-AM CUMPARAT PE TOTI INCLUSIV PE PRESEDINTELE ROMANIEI ! "

Robert Horvath zarist de investigatii SUA.

"INCEPAND CU JUMATATEA ANULUI 2007 AL DULAYMI A FOST RESPONSABIL (SEFUL ) RETELEI AL QUEDA DIN EUROPA ALCATUITA DIN DOUA CELULE INCLUSIV UNUL IN BUCURESTI iROMANIA,CARE AU FINANTAT AL -QUEDA IN EUROPA PRIN CONTRABANDA DE TIGARI SI CAFEA Al-Dulaymi este responsabil pentru a facilita formarea, echiparea şi circulaţia de luptători străini în Irak, prin recrutarea de musulmani în Europa pentru a ajuta Al-Qai'da prin fonduri de contrabandă sau arme, sau lupta împotriva Forţelor Multinaţionale din Irak. "

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim 1,
Eu apar mai des la emisiunile Marianei Lia, la ora 13,00:)))

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim 2,
Nu existau explicatii serioase pentru varianta arestarii!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim 3,
M-am gandit si eu la asta...

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim4,
Aveti dovezi?

Anonim spunea...

Anonim 3, s-ar putea sa ai dreptate!
Citeam pe un ziar niste cumentarii cum ca, DD este mason, la fel si judecatorul cazului........ si ar fi la mijloc vreo 300 mil euro in joc, dinspre SUA.
Si da, PRM este si mai periculos !
Da, stimata Doamna, dar la servici nu prind OTV live pe net :(

Murariu Cristinel spunea...

Eu cred ca DD este ales de PPE caci in Romania fac parte din PPE doar PNT-cd,PD-L si UDMR.S-a mai incercat si cu GIGI ceva la fel ...si au esuat.Cum poti sa-l "faultezi" pe TRIBUN?Iete si asa.Este opinia mea si sa dea Dumnezeu sa nu am dreptate.Ce cauta Pavelescu acolo chiar la marea propunere?

Anonim spunea...

(Inca) Un punct de vedere interesant...

http://www.napocanews.ro/2010/06/un-circ-portocaliu-marca-dan-senzationescu.html

@anonim 5
Foarte bine ca nu prinzi OTV ! Ar fi fost si mai bine daca nu prindeai nici ProTv. Eu nu cunosc PROTv, iar OTV l-am abandonat de muuuuuult. Cu riscul sa-l ratez pe Tribun :(

Dar am si castigat ceva :)

- urasc manelele si toata recuzita telenovelelor tiganesti !!!
- nu mananc seminte !!!

@Murariu Cristinel
Vom asista la ceva inedit si anume : nasterea unui partid "nationalist" român (ha... ha... ha...) "creat" si condus de minoRritari, manelisti, etc. !!!! Cu siguranta Iorga se va rasuci de 12 ori in mormant cand zlatarul va lansa partidul ! ;)

Anonim spunea...

daca dan isi va face partid multi membrii ai PRM se vor inscrie in partidul sau pentru ca acolo va fi democratie nu ceea ce se intampla in prm unde vadim ii trateaza pe membrii sai ca pe ultimii oameni.un partid politic este alcatuit din membrii nu din slugile lui vadim,asta trebuie sa-i spuneti lui vadim.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Pentru anonimii nepublicati,
Va rog frumos pastrati un limbaj decent la adresa presedintelui PRM, chiar daca nu sunteti de acord cu deciziile dumnealui. Nu are sens sa transformam blogul in teatru de razboi intre actualii si fostii membrii PRM.
In ceea ce ma priveste, am un program politic si economic foarte clar, publicat inca din 2008 in pliantele mele electorale. Nimic spectaculos : revenirea resurselor naturale in patrimoniul STATULUI ROMAN si relansarea productiei de bunuri si servicii AUTOHTONE.Cu masuri concrete, expuse pe larg. Multe dintre ele lansate in editorialele din "Tricolorul". Nu particip la micile intrigi de partid,iar de politica de cadre nu ma ocup. Totusi, aplicand principiul reprezentativitatii, consider ca si artistii au dreptul sa fie reprezentati intr-un Parlament echilibrat. Irina Loghin ne reprezinta de o mie de ori mai onorabil decat multe fufe din actualul legislativ, fara suparare!

Anonim spunea...

asta e si ideea, sa loveasca si sa ia din voturile PRM-ului..... daca vin anticipatele, vor sa scoata iar 2-4-6 ani PRM din Parlament :(

Ion de la Chiuiesti spunea...

Sunt convins ca DD nu a intentionat o clipa sa ia alegatorii lui Vadim sau sa boicoteze PRM-ul. Este cu totul si cu totul altceva. "Soricelul de Caracal" a prins gustul puterii si celebritatea i s-a suit la cap. Am vazut spectacolul penibil al iesirii din arest si revenirea in OTV, nici macar nu a multumit lui Dumnezeu, pentru ca el se chiar crede un mic Dumnezeu. Sa nu primeasca o palma pe care sa n-o poata duce, caci cam asa se intampla cand faci pe Creatorul...

Anonim spunea...

@Ion de la Chiuiesti
DD nu (cu toate ca...). Stapanii lui, DA ! Cei care i-au permis sa faca tot circul respectiv. Daca DD
era sincer si chiar vroia sa faca ceva pentru tara asta, atunci punea mana pe "lopata" si... la munca. Se inscria in PRM ca simplu membru, etc. etc.
Dar nu, "dihorul" s-a apucat sa reinventeze "lopata" si sa doreasca sa devina "khalife à la place du khalife" !

Anonim spunea...

Cum sa-i multumeasca bunului Dumnezeu, daca el este un mason anticrist ?
culmea, este ca , devine credibil pentru multi romani.......

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Anonimi,
Haideti sa nu exageram. Daca se inscria in PRM nu-i mai dadeau drumul veci pururi:)))Si asa a avut probleme. OTV este singura televiziune in care liderii PRM se pot exprima.In rest, embargou aproape total.
Cu Becali nu au avut incotro, n-au putut sa contracareze candidatura pentru PE. Dar s-au repliat rapid, au impiedicat o posibila fuziune cu PNG si l-au "obligat" sa candideze la presedintie. Vad ca acum este redus la tacere total...

Anonim spunea...

Inseamna ca se tem teribil de Vadim! Altfel nu se explica toata nebunia asta.