marți, 7 decembrie 2010

LUATI, DE-AICI, UN PIC DE "HOLOCAUST",POATE VA ERA DOR !

Nu ma pronunt asupra evenimentelor pe care nu le-am trait. Am facut o regula generala din asta! De aceea, am dubii mari asupra modului in care ne este prezentat trecutul . Istoria, scrisa de diversi, naimiti ai unor regimuri cu interese foarte concrete, banesti, devine murdara si ipocrita, iar istoricii, mai dihai, perversi, mincinosi, vanduti pe trei arginti! Se vorbeste mult despre "HOLOCAUST-UL" din Romania de acum 60-70 de ani.(?!) Dar, ce ne facem, totusi, cu problemele noastre ivite acum si acilea?? Traim, zilele acestea, un alt holocaust, pervers si nebagat in seama de NIMENI! Ridicarea varstei de pensionare, la 63 de ani, pentru femei si la 65 de ani ,pentru barbati, chiar nu va intereseaza? Basca, taierea concediilor pentru cresterea copiilor acordat mamelor?! Subtil. Inteligent. Cinic. Un plan diabolic, cu efecte calculate pe termen lung. Camerele de gazare sunt inlocuite de hypermarketurile ticsite cu mizerii nocive, pensiile iluzorii, creditele cu buletinul. Sau, poate doar cu un ecran, pe nume televizor sau calculator. Raufacator, manipulator, daunator. Dar ieftin si imposibil de pus sub acuzare, precum un criminal de razboi, facut scapat prin America de Sud.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Oferta zilei.....

"Marile companii farmaceutice fac testări clinice în ţări cu lacune în legislaţie, printre care şi România"

www.agerpres.ro/media/index.php/sanatate/item/41658-Marile-companii-farmaceutice-fac-testari-clinice-in-tari-cu-lacune-in-legislatie-printre-care-si-Romania.html

"Marile companii farmaceutice conduc numeroase experimente clinice în străinătate, în ţări în care reglementările în domeniu sunt practic inexistente şi unde agenţia guvernamentală a SUA de protecţie a consumatorului, Food and Drug Administration /FDA/, nu ajunge, iar "greşelile" sunt închise în mormintele săracilor."

anca spunea...

nu,nu-mi era dor! istoricii nu se pun de acor asupra multor lucruri,depinde din care tabara priveste respectivul! exista un mare adevar si anume ca,holocaustul s-a transformat intr-o industrie!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
O industrie a manipularii in masa!

Anonim spunea...

UN ANUNT EXTREM DE IMPORTANT...........
CATRE TOTI ZIARISTII ROMANI.............
WIKILEAKS ANUNTA SFARSITUL MAFIEI BASESCU,
TOATE AGENTIILE INTERNATIONALE AU PUBLICAT URMAT URMATOAREA STIRE DESPRE TRANSPORTUL ILEGAL DE ARME :Documentele WikiLeaks continua sa scoata la iveala lucruri noi, referitoare si la Romania. o telegrama a Departamentului de Stat american, trimisa in februarie 2008 Ambasadei SUA din Berlin, prin care ii cerea celei din urma sa discute cu guvernul german despre unele amanunte referitoare la un echipament necesar programului balistic iranian. In 2007, o firma din Germania avea de gand sa il trimita in Iran printr-un intermediar din C sau Rusia.In document se mai arata ca firma germana voia sa evite restrictiile impuse de Berlin in privinta livrarilor de echipamente necesare programului militar al Iranului. In telegrama se precizeaza ca in Romania exista un intermediar care putea livra materialul Iranului, insa nu indica numele acestui intermediar si nici traseul definitiv al camerei de teste.
ANUNT EXTREM DE IMPORTANT........
DIN SURSE ABSOLUT CREDIBILE AM AFLAT NUMELE FIRMEI DIN ROMANIA SI EXACT ARMAMENTUL TRIMIS CATRE IRAN. SUNT IN POSESIA TUTUROR DETALILOR DESPRE ACEASTA ACTIUNE PORNITA DE LA BUCURESTI. SUNT GATA SA DESVALUI LEGATURILE CU SERVICILE SECRETE ROMANESTI SI FAPTUL CA PRESEDINTELE BASESCU CUNOSTEA UNTREAGA AFACERE. AM ANUNTAT IN DECURSUL ACESTEI ZILE... FBI DESPRE ACEASTA FILIERA ROMANA IRANIANA. ......SUNT PREGATIT SA TRIMIT ACESTE INFORMATII CU INTRADEVAR SENZATIONALE,..... CARE COMPLECTEAZA DESVALUIRILE WIKILEAKS, ORICARUI ZIAR SAU STATIE TV DIN ROMANIA CU CONDITIA SA MI SE ASIGURE PATERNITATEA INFORMATILOR. POT FI CONTACTAT PRIN TELEFON 212. 4638074 NEW YORK SAU PE ROBERT HORVATH BLOG.
Robert Horvath Deva Nipon Press
ADRESA E-MAIL KIROSTIDIO@YAHOO.COM

Anonim spunea...

Da dar exista si Istorici adevarati si curajosi !

www.youtube.com/user/IstorieAdevarataTV