duminică, 27 februarie 2011

"MIREILLE MATHIEU" E RANCHIUNOS !

E o postare greu de realizat, pentru ca are multe idei, una de la apus, alta, de la rasarit. Motiv pentru care nu le pot sintetiza, coerent, intr-un editorial demn de publicat, in ziarul "Tricolorul".
E vorba de Crin Antonescu si recentele sale afirmatii despre PRM si acuzarea transmisa partidului nostru ca doreste "intrarea pe usa din dos", dar nu stiu exact UNDE?
Asa ca, incerc sa-mi sintetizez gandurile, pe intelesul tuturor, fara sa pot sa-mi dezvolt argumentatia, deocamdata din lipsa de spatiu si timp:
1. "Liberalii", denumiti si PNL, nu mai au legaturi cu partidul istoric a carui deviza, "prin noi insine", nu s-a regasit, SUB NICI O FORMA, in politicile economice practicate in 2006-2008!
2. Crin Antonescu face parte dintre liderii "de cariera", buni vorbitori (gargaragii) si cu o oarece charisma. Pe de alta parte, imaginea sa, de tanar intelectual, aflat, in 1990, la locul potrivt, in momentul potrivit, vesnic si profitabil slujbas la STAT, de cand s-a nascut el, nu ma convinge ca este promotorul ideal al unor politici CREATOARE DE LOCURI DE MUNCA.
3. Dezicerea (inutila) de PRM si petirea lingusitoare a UDMR, cu care a mai guvernat, ma pune pe ganduri. Aliantele cu PRM ar oferi fortelor nationale posibilitatea de a denunta contractele frauduloase ale Mafiei, dar nici un partid care a guvernat de 21 de ani incoace nu vrea asa ceva. PSD, PNL, PDL, UDMR, PC se tem ca de dracu' de verificarea activitatii ministrilor perindati la putere dupa 1989. Se stiu, intre ei, si se acopera !
4. Alianta cu PC, facuta strict pentru asigurarea unei mediatizari intense, e un fel de "fa-te frate cu dracul, pana treci puntea". Nu e o miscare tocmai rea, dar nu pentru PNL, ca partid istoric, creditat, de cei mai in varsta sau de multi tineri naivi, cu o anumita integritate si moralitate. Oricum, vizibilitatea pe "Antene", era, oricum, arhi-suficienta si fara asocierea, la tribunal, cu partidul-televizor!
5. Dinu Patriciu si afacerile lui sunt bomboana pe coliva, nici nu mai comentez!
6. Crin Antonescu nu face parte dintre politicienii "tavaliti", grav, de verbul ascutit al pamfletarului Corneliu Vadim Tudor. Omul s-a ferit de scandaluri majore si nici nu este membru al grupului de imbogatiti peste noapte din PNL. Si, totusi, nu a invatat ca "Tacerea e de aur"!

UN FEL DE CONCLUZIE
Nici un lider de partid, cat de potent s-ar crede el, la un moment dat, n-ar trebui sa se lase pe seama sondajelor. In marea majoritate, mincinoase, mai ales facute de firme de "casa."
Electoratul romanesc se manifesta emotional, imprevizibil si, uneori, chiar si 1-2 procente fac diferenta intre "marire" si "decadere".
Cine a ignorat electoratul PRM, caruia i se poate adresa DIRECT, a pierdut. A spus-o, la un moment dat, Ion Iliescu.
Crin Antonescu merge pe cartea UDMR pentru 2012. Drum lung si cale batuta, Mireille!
UN P.S. PERSONAL:
NU-MI DORESC INTRAREA IN PARLAMENT PE MANA VOASTRA.
MAI DEGRABA, AS MURI CU 20-30 DE LIDERI CORUPTI DE-AI VOSTRI (PUTERE SAU OPOZITIE) DE GAT, DACA ASA S-AR CURATA TARA DE HOTI SI TRADATORI, MAI FLOARE DE CRIN, IMACULAT!

11 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Chiar nu pot realiza cum acest Crin a pacalit atatia liberali, dar si simpli romani? Nu l-as pune nici paznic la sediul PNL, daramite presedinte de partid!

anca spunea...

ehe,nu-mi plac crinii neam!! si nu din cauza celor afirmate despre PRM! o fi avand 'mnealui carisma ,dar e lipsit de substanta !!
mi-e ciuda ca i-a fraierit pe pesedisti la un astfel de maritis! treaba lor,de la mine n-o sa vada un vot !
si ca tot ziceam de liberali,iote-l si pe asta cat de european este:

http://www.napocanews.ro/2011/02/europenism-a-la-madalin-guruianu-profilul-de-facebook-al-filialei-sfantu-gheorghe-a-pnl-se-numeste-pnl-sepsiszentgyorgy.html

Anonim spunea...

pai de asta veti disparea prm-istilor ca partid politic pentru toate tampenile pe care le-a debitat in acesti 20 de ani asa zisul vostru politician vadim,care atunci cand jigneste pe toata lumea este pamflet.

Anonim spunea...

Alianta cu conservatorii lui Voiculescu( vai ce nume si-au luat de la partidul din regatul Marii Britanii) este compromiterea toatala a acelor inca cativa liberali care credeau cu adevarat in liberalism.Unde ramine "prin noi insine"?

Anonim spunea...

FELICITARI ANTENA 3 ! FELICITARI MAESTRE VADIM ! JOS PALARIA !
EMISIUNEA SUBIECTIV ( 25 februarie ) CONDUSA DE JURNALISTUL DE EXCEPTIE RAZVAN DUMITRSCU A SPART CENZURA SERVICIILOR ROMANESTI.
……. PENTRU PRIMA DATA ROMANII AU AFLAT DE CHEMAREA LUI BASESCU LA PROCESUL CELUI MAI IMPORTANT TRAFICANT DIN ISTORIE VICTOR BOUT….. CARE A TRANSPORTAT ARME SI RACHETE ROMANESTI IN JURUL LUMII……….
IN CADRUL ECESTEI EMISIUNI DE EXCEPTIE TUDOR VADIM A CITIT DIN SCRISOAREA MEA DESCHISA INTITULATA ” DOMNULE PRESEDINTE BASESCU AVETI SCAUNUL ELECTRIC ASIGURAT ” IN CARE PENTRU PRIMA DATA IN MEDIA ROMANA SE VORBESTE DESPRE DOBORAREA HELICOPTERELOR SUA DE RACHETELE VANDUTE DE FRATII BASESCU.
DACA ANTENA 3 VA CONTINUA PE ACEASTA LINIE BASESCU VA FI ARUNCAT LA COSUL DE GUNOI INANTE DE PROCESUL LUI BOUT CARE VA AVEA LOC IN SEPTEMBRIE LA NEW YORK. SA SPERAM CA TUDOR VADIM SA INCEAPA CAT MAI CURAND ” CURATENIA GENERALA “.
CITITI SCRISOAREA MEA COMPLECTA PE
http://devanewyork.blogspot.com/
CITITI DOSARUL CRIMINAL SI DE TERORIM TRAIAN BASESCU PE ROBERT HORVATH DEVA BLOG
Răspunde

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim nr.1,
Pamfletul e pamflet, nu e menit sa mangaie pe crestet sau sa laude lumea!:)
Cat despre "disparitia" PRM, slabe sanse. Avem multi tineri, inimosi, patrioti, care nu ies, deocamdata, in fata, nu e momentul. Si, apoi, nu suntem toti inzestrati cu talentul pamfletului.Nu ne tin curelele, desi am vrea.
Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, doar sa-i "ascund", pe unii, cativa zeci de ani, la mititica, pentru tradare si subminarea economiei nationale! Acum sunteti multumit? M-am exprimat suficient de elegant?:)

Nicolae Nicu spunea...

Constat că pagina de azi a "Tricolorului", măcar în acest moment, nu poate fi accesată. Sper să fie doar ceva întîmplător...

Îmi permit să-i semnalez doamnei Ruxandra Lungu, gazda blogului de faţă, că adresa /www.romare.ro/, care nu mai este valabilă, nu a fost înlocuită aici cu cea nouă, /www,rromare.wordpress.com/, putînd induce în eroare pe vizitatori domniei sale.

Le doresc doamnei Lungu şi tuturor membrelor organizaţiei pe care d-sa o conduce, un martie cu flori parfumate.

cristina spunea...

bine spus liberali, partea nationala este doar in denumirea partidului, ati vazut in discursuri sau in politici sau in orice au facut public "liberali " ceva national, mai mult nici guvernarea lor nu a fost prea liberala. Asta este denumire sa fie , ideologie la fel, dar avem partid politic .

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Pe acest blog nu prea apar "comentarii" neadecvate, mai ales protejate de anonimat. Inteleg ca dl. Crin Antonescu are fanii lui. Dar nu inteleg de ce trebuie ca tinerii din PRM (nu ma includ, fireste, intre ei, din cauza varstei fizice, nu sufletesti) trebuie adunati pe stadion si impuscati, asa cum sugereaza un anonim pe care nu il public. In primul rand, pentru ca nu are scoala si n-a invatat ca numele proprii se scriu cu majuscula si nu accept astfel de "greseli". (e o ironie, fac precizarea caci pare capabil sa creada ca nu inteleg ce vrea sa spuna, de fapt)
Asadar: "Ramai, matale, cu crin al vostru si nu ne mai deranja, mai ales cu afirmatii despre "romanism"."
In al doilea rand, daca vrei solutii concrete, ia la puricat programul economic al PRM sau, daca e prea complicat, programul economic cu care am candidat, eu, in 2008!

Anonim spunea...

pacat eu am crezut ca stau de vorba totusi cu o doamna a politicii si nu cu cineva care nu intelege ca vadim a ucis patriotismul si nationalismul in Romania.Imi spuneti mie ca aveti programe pai v-am studiat doamna nu aveti nimic nici macar partid ca daca mergem si cerem Autoritatii Electorale Permanente,institutia care verifica partidele vom constata ca la momentul acesta PRM nu mai functioneaza legal deoarece la nivel national nu mai are 25000 de membrii si asta din cauza lui vadim.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Va contrazic, din multe motive pe care nu le voi dezvalui.
Presupun (s-ar putea sa nu fie adevarat) ca sunteti un fost membru PRM, dezamagit de unii colegi, din anumite motive, pe care nu le cunosc, dar pot sa le intuiesc. Se poate intampla, in toate partidele.Cat despre nationalism si patriotism, sunt sentimente pe care nu le poate nimici nimeni, daca au existat cu adevarat in sufletul cuiva.
Va rog sa incheiem mica noastra "polemica" aici, v-am publicat, v-ati expus punctul de vedere si eu pe al meu.
Ceausescu avea o vorba "Istoria este unicul judecator". Haideti sa mai asteptam. Un pic. Deocamdata, tot ce a spus PRM s-a adeverit si toti vin la vorba noastra, intr-o forma sau alta.