marți, 26 mai 2009

BYE, BYE, PNL ! sau CINE SAPA GROAPA ALTUIA...

Cand liberalii erau pe cai mari si parea ca nici chiar Basescu nu poate sa-l darame pe Tariceanu, s-a adoptat legea votului uninominal, o mare porcarie, din start, la care PRM s-a opus. O porcarie care facea ca locul 3, ales in colegiu, sa intre in Parlament, de mila, de sila, prin redistribuiri si alte magarii! Ca sa nu mai pomenim de trasarea dubioasa a colegiilor in functie de dregatoriile PNL si PSD din anumite zone!
Cand PRM nu a trecut pragul (aici e de discutat cum, de ce etc.) voci liberale s-au bucurat ca raman mai multe locuri pentru ele, chiar daca sunt in opozitie, ca, oricum, nu se stie de unde sare iepurele cu care pot pune de-o alianta!
Intrucat prostia nu doare decat cand te arde la buzunare, liberalii dorm linistiti in Parlament, se alinta cu Crin, candidat la presedintie, fara sa vada ca li se pregateste debarcarea definitiva din istorie, alaturi de PNTCD.
Artizanii lichidarii PNL sunt fostii "aliati" cu care au guvernat mai pe fata, mai pe dos : PDL si PSD care, la indemnul prezidential fatis, clocesc o noua lege electorala prin care sa se materializeze directiva de la Washington prin care, in Romania, trebuie sa ramana numai 2 partide. Care se vor ele, componentele ALIANTEI MARO, ce-ati crezut?
Democratia Romaniei este prea tanara ca sa accepte numai 2 partide care sa se succeada la putere si acelea derivate din trunchiul FSN cu radacini in PCR. Dar ce le pasa stapanilor de peste Ocean care trebuie sa tina sub control absolut tot? Si, cu numai 2 partide deja scolite in devalizat bugete de stat, controlul e mai usor de obtinut.
Oricum, liberalilor li se pregateste o moarte lenta, sub anestezie si supraveghere. Sper sa n-am dreptate.
Pana atunci, bye, bye !

2 comentarii:

octavpelin spunea...

Rucsi,ai perfecta dreptate,o zi frumoasa :)

Ion de la Chiuiesti spunea...

Liberalii au facut greseala vietii lor cand l-au acceptat pe vesnic tanarul Crin, ca pastor. Asta a fost lovitura de gratie!