joi, 7 mai 2009

PREA "PROSTI" CA SA CRESTEM PORCI !


Subiectul "gripa porcina" nu m-a pasionat pentru ca este o manipulare de doi lei pe cale sa se fasaie. Dupa povestea cu aviara romanul nu mai este dispus sa inghita orice.

Altceva imi retine atentia: am fost obligati sa inchidem COMTIMUL ca sa vina compania americana SMITHFIELD sa faca afaceri la noi, adica pe spinarea noastra.

Pentru ca noi, romanii, suntem "prosti": trebuie sa vina strainii sa ne invete cum sa crestem porci, sa facem iaurt, suc colorat, sapun, bomboane, otel, benzina etc. etc. etc. etc.

8 comentarii:

octavpelin spunea...

Rucsi,felicitari pentru candidatura o sa fii europarlamentara si o sa ma uiti!
in legatura cu porcii,ma gandesc oare Romania mai exista ca stat ?
Succes!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Planul asta de distrugere a economiei proprii nu ar fi putut fi realizat fara tradatorii de neam care au impanzit structurile de stat si guvernamentale.

Anonim spunea...

Ca unul care locuieste la 30 de kilometri de Beregsau va spun sigur un lucru NU AM FOST OBLIGATI SA LICHIDAM COMTIMUL.Comtimul era la acea ora foarte productiv. L-au lichidat Petre Roman sub acoperirea lui Ion Iliescu pentru ca lichidarea lui insemna comisioane grase in mai multe buzunare.Exista chiar un adevarat investitor francez dar care s-a restras.Desigur ca comisioanele au venit dela u concurent de peste ocean care insa daca isi gaseste fraierii de ce sa nu o faca.Doamna Lungu, a spune ca investitorii straini sint toti hoti nu e corect( uitati exemplul de succes Dacia Renault, sau transferul canadian de tehnologie la Cernavoda CANDU) dar multi din acei care in tara lor nici macar un os nu primeau au venit la noi si proitand de clasa politica corupta conducatoare au gasit aliatii potriviti(vezi Bechtel). Romania seamana din ce in ce mai mult cu sistemele corupte din America de Sud sau Asia de Sud-Est.

Cristian Lisandru spunea...

Da, ce făceam noi nu era bine, lasă să vină reprezentanţii Unchiului Sam ca să ne înveţe de pe ce poziţii să stabilim legătura cu porcul. Nu aveau ei o fabrică şi în Mexic, la locul cu pricina?!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Tavi,
Cum sa te uit?:)
Ion,
De-aia trebuie sa maturam cu ei pe jos!
Anonim,
N-am zis ca investitorii sunt hoti. Ei doar profita de clasa noastra politica plina de hoti!
Cristian,
Au ferme in toata lumea, pentru ca atunci cand controlezi productia si distributia de alimente, controlezi omenirea. Simplu.

dramoleta spunea...

Am ajuns de plans... Mai trist este ca romanii nu realizeaza cat de grava e situatia. Parca am fi drogati.

anca spunea...

eu stiam ca vinovat pt lichidarea "Comtimului" e guvernul Ciorbea! parca vad si acum imaginile cu porcii infometati,ati uitat?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Dramoleta,
Drogati prin mijloace de manipulare sofisticate. Dar unii rezista.
Anca,
N-am uitat, se sfasiau intre ei, de foame. N-ai grija, cine a facut asta va plati!