sâmbătă, 9 mai 2009

A INCEPUT CAMPANIA ELECTORALA !


Ieri am inceput campania in judetul Teleorman.

Am discutat cu multi oameni dezamagiti de prabusirea agriculturii in Romania. Agricultura care, buna-rea, a ajutat, din plin, la plata datoriilor externe, inainte de '89!

Multe lucruri de spus si dureroase... Multi oameni tristi si fara speranta!

Sper ca, dupa 20 de ani, vor intelege si altii, mai tineri, ce s-a intamplat cu Romania. O tara care este silita doar sa consume ce produc altii! O tara de "useri" cum ar spune un bun prieten, D.Vuza!

Am intalnit oameni simpli care intelegeau perfect din ce motiv rosiile lor, romanesti, nu se vand, iar cele de import au mare cautare. Mai ales in hypermarketurile controlate de multinationale!
In drumul nostru spre sediul filialei PRM din Alexandria am intalnit cel putin 6 filiale de banci STRAINE. Nici una ROMANEASCA.Vi se pare normal?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Germania si-a asigurat prosperitatea recunsoscuta prin faptul ca este (inca) campioana mondiala la export.La fel si Japonia.Aceste tari si-au creat branduri si le exporta masiv.Exportul asigura prosperitatea unei tari. Romania trebuia sa isi creeze si promoveze brandurile proprii ( Dacia a luat-o pe drumu cel bun) .Acestea sint suficiente, vinurile noastre branza Fagaras, ciocolata Kandia,Artic Gaesti si altele si inventeze altele noi( oamenii seriosi si inteligneti trebuie sustinuti in acest sens!!) si sa si le inregistreze si protejeze(in acest sens oricum de 20 de ani nu se face nimic)Trebuie ca ceea ce deja este pozitiv cunoscut peste hotare sa fie readus pe firmament (de 5 ani nu mai exista vinuri romanesti in Germania in magazine care altadata erau din plin!)si oamenii seriosi si care vor sa creeze ceva sa fie sustinuti.In Germania statul se implica in salvarea propiului brand Opel si nimeni nu vorbeste de comunism!!!