duminică, 17 mai 2009

FETELE BALKANICE N-AU AVUT CAUTARE !

Din solidaritate nu m-am antepronuntat in legatura cu participarea noastra la Eurovision. Mai ales ca se voteaza pe "prietenii". Ocazie cu care vedem si care ne sunt "prieteni", noua, mandri foc de aderarea noastra la UE. Care inca nu mi-a devenit clar ce foloase concrete ne-a adus!
Cert este ca nici vecinii din Balcani nu s-au inghesuit sa voteze melodia despre niste "fufe care se distreaza la greu", conform textului.
Elena Gheorghe este o fata frumoasa si, culmea, neimplicata in scandaluri sau povesti amoroase cu diversi. Are si voce. Dar nu a fost deajuns. Melodia-slabuta cu iz de manea neinspirata, versurile-complet idioate, coregrafia-simplista, engleza Elenei-hmmm.
In schimb, Nelly Ciobanu din Moldova a cantat romaneste. Lor nu le este rusine cu limba romana, cu traditiile si valorile romanesti. Bravo tie Nelly si celor care te-au trimis!
www.youtube.com/watch?v=o0mjjbl6oss

2 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Au fost piese mai bune care trebuiau sa castige concursul pe Romania. Gurile rele spun ca Marcel Pavel, la presiunea lui Nicu Gheara, a facut-o castigatoare pe Elena Gheorghe.

vasile florin spunea...

la cele enumerate de dvs as adauga si gramada de bani cheltuita de tvr...bani de la buget cheltuiti pe un show inexistent