marți, 9 iunie 2009

AZI IN BUCURESTI, MAINE IN TOATA TARA !

Dumnezeu a vrut ca sa ma nasc in Bucuresti. Tata, buzoian si mama, prahoveanca.
Iubesc Bucurestiul in care m-am nascut, in care am tremurat de frig cand invatam pentru examene in facultate, in care am traversat nameti de juma' de metru pentu a ajunge la primul meu serviciu.
Bucurestiul in care am reusit sa devin "capitalist" inca din 1986, fara sa indrazneasca "acel"regim sa ma jecmaneasca si sa ma impoziteze peste poate! Povestea mea ca bucurestean(ca) e lunga si nu vreau sa va plictisesc.
Dupa 20 de ani, Bucurestiul mi-a aratat ca nu este totul pierdut, ca nu dormim toti in scutecele molcute ale tradarii de tara! Capitala simte pulsul natiunii si nu se preda. Nu capituleaza, nu renunta la lupta!
Va spun, cu toata sinceritatea, ca nu-mi imaginam ca tocmai Bucurestiul va aduce PRM scoruri de 15-20% la europarlamentare!!!
Sectorul 5, "garantat", penibil, de unul "care este", nu s-a lasat prostit si s-a dovedit a fi fruntas al PRM cu peste 18%, dandu-ne o lectie extraordinara! Ca manipularile sondajelor mincinoase si ale televiziunilor aservite puterii nu fac doi lei!
Azi in Bucuresti, maine in toata tara!!!

12 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Felicitări. Chiar nu mă aşteptam ca PRM să ia atâtea voturi...

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ai vazut? Daca iei discutiile noastre de acum cateva luni, imi aduc aminte ca te incurajam in sensul asta. E bine ca ai urcat in ierarhie si nu ai parasit corabia la greu! Inca o data, Felicitari!

anca spunea...

felicitari,scumpo! la mai mare!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Cristian Lisandru
Scorul Bucurestiului ne-a bucurat pe toti! Munca noastra nu a fost in zadar!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion de la Chiuiesti
Nu parasesc corabia. Pentru partidele care au vandut economia romaneasca? Buna,rea dar a noastra?
Niciodata!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
PRM e peste tot!

anca spunea...

stiu asta! in zona unde locuiesc eu(80% unguri)foarte multi romani au votat cu voi!

vasile florin spunea...

ma asteptam de ce sa mint poate entuziasmul varstei m-a facut sa ma astept ca o sa vina si vremea noastra...in legatura cu ungurii...eu am vorbit cu cativa si mi-au spus ca ei urasc udmr pentru ca udmr le restrange posibiliatatea de lucru la 2-3 judete...in satele de pe langa Miercurea Ciuc nu sunt gradinite in care sa se vorbeasca romana mie personal imi este putin mila de oamenii de rand de acolo acum cativa ani mi-a zis un nene mai in varsta ca el este roman si aproape ca i-a venit sa planga pentru ca nu a reusit sa isi faca familia sa vorbeasca romana...ei nu pot fi patrioti pentru ca sunt "produsul" a doua tari care ii refuza pentru ca cetatenii ungariei ii percep ca pe niste oameni de mana a doua si noi ii restrangem...discutia e lunga dar pentru un monolog sper ca am transmis ce simt, iar cu formalitatile o sa vin dar nu pot vinerea asta si vinerea viitoare pentru ca am examene

Ego spunea...

Felicitari pentru cele 3 mandate de eurodeputat, obtinute de partidul pe care il reprezentati, in frunte cu Marele Patriot si Crestin, Domnul Corneliu Vadim Tudor - lider incontestabil al Miscarii Nationale Romanesti.
Va doresc toate cele bune, putere de munca si fie ca Bunul Dumnezeu sa va poarte pasii spre Calea Victoriei...

anca spunea...

sint siderata,cred ca stii de asta,nu?
http://www.jurnalul.ro/stire-politic/oficial-din-bec-la-chermeza-cu-basescu-510951.html

Anonim spunea...

Dreapta nationala ca atare a inregistrat succes importante si in Germania.Si aici nu e vorba numai de aripa conservatoae a CDU. Emigratia sustinuta indeosebi din afara( turci si nordafricani multi musulmani fac ca domurile si catedralele evanghelice sint treptat inlocuite de moschei si minarete, rata criminalitatii la aceste grupuri este de 3 ori mai mare ca in randul populatiei autohtone) dar si bataia de joc la care este supusa Germania de peste ocean(vezi vizita fulger a lui Barack Obama,omul fara patrie, care a fost doar la Buchenwald ,simbolul evreimii din Germania.....in timp ce in Franta a facut vizita de stat) pierderea simbolului "marca germana" sint cateva cauze.

Gerula spunea...

va felicit din suflet pentru rezultatul de la alegeri (cu toate ca mi se pare ca scorul real, fara "turism," ar fi fost de fapt in jur de 15%). Reactia unilaterală, isterică a presei dovedeste cât de incomod este PRM. Sper ca proiectul aliantei PRM cu PNG, ND si PP sa se concretizeze cat mai curand.