joi, 25 iunie 2009

DORMI LINISTIT! UE LUCREAZA PENTRU TINE !


Citez cu aproximatie din discursul lui Traian Basescu pe care il tine exact acum la Sulina:"Romania e afectata de criza ca si celelalte state...", "Romania nu va iesi singura din criza ci impreuna cu celelalte state europene..." si alte afirmatii care vor fi, sigur, puse sub lupa de "analisti".
Cu alte cuvinte, sa stam cu mainile in san, sa aruncam cu banii publici pe fereastra ca tot aia e, e criza peste tot!
Ce uita domnul presedinte, care ne pune pe picior de egalitate cu celelate state din UE, este ca anumite STATE EUROPENE si-au conservat resursele naturale ba, mai mult, au poftit si la ale noastre si li s-a indeplinit dorinta de catre politicienii - cozi de topor, detin un sistem bancar puternic si viclean cu care au subjugat toata Europa, in timp ce noi ni l-am anihilat, cu buna stiinta, pe al nostru, nu si-au vandut pe nimic industria, dimpotriva au cumparat din Est ce au vrut si ce n-au vrut, nu si-au distrus agricultura ci reusesc sa ne vanda 70% din produsele alimentare pe care le consumam, vrajiti de ambalaje colorate si reclame cretine si isi protejeaza zdravan productia autohtona si forta de munca locala. Ca de aceea au venit peste noi si au luat TOT, ce-i asa de greu de priceput? Ca sa ne vare pe gat tot ce produceau ei si tot lor sa le fie bine. Nu noua. Ma exprim mai simplist, poate intelege si T.B. ca o aberatie mai mare n-am auzit in viata mea. Auzi, "n-avem incotro" vom fi si vom iesi din criza impreuna, ca suntem membri UE!

Dormiti linistiti, romani! UE lucreaza pentru Dumneavoastra!

21 de comentarii:

anca spunea...

daaa,lucreaza ,da' nu pentru mine!!!
ce mi-e UE,ce mi-e mue!!

Cristian Lisandru spunea...

O să fie un somn plin de coşmaruri...

dramoleta spunea...

Te-am vazut pe otv azi! tu erai, right? :))

Ce-i nebunia aia cu DDD si cu Lazarus? :))

anca spunea...

scumpo,te vazui la emisiunea Liei!! cu aceasta ocazie te-a "cunoscut" si sotul meu! faina fata,a zis 'mnealui!(despre tine e zicerea)

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Dramoleta,
Eu eram, mi-am reluat aparitiile in emisiunea "Sa traim bine!" a Marianei Lia.
Lazarus s-a apucat sa-l denigreze pe DDD si sa-l implice intr-un scandal sexual, ceea ce e complet deplasat. Nu stiu ce interese sunt la mijloc dar este urat ceea ce se intampla.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Nu eram in forma cea mai buna, oricum, multumesc pentru compliment!:)

Anonim spunea...

Bine ca ai revenit la OTV. Cam lunga pauza!

Anonim spunea...

MI-a placut emisiunea numai ca sper sa nu apari linga Magda Ciumac sau Pamela. Cazurile sociale ti se potrivesc mai bine.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Fetelooor,
In postare era vorba despre criza si Traian Basescu, nu despre OTV!
Ce ti-e si cu audientele astea!:)))

anca spunea...

asta-i din ciclul :pe cine nu lasi sa moara,nu te lasa sa traiesti!
fara ddd,lazarus era un nimeni!

octavpelin spunea...

Ce ticalosie,aceasta este actuala acolitie aflata la guvernare care a indatorat pentru inca 40de ani poporul roman,in timp ce acestia isi vad linistit de afaceri pe banii contribuabilului roman,nu stiu ce vad in Basescu,cred ca sunt masochisti,o seara frumoasa :(

Anonim spunea...

Lasa ca iesim noi la mal. Cam murati si sifonati.

Anonim spunea...

corecta aprecierea dvs.Imi permit sa adaug insa ceva : a da vinovatia pe Franta Italia sau Germania este o prostie.Fiecare stat incearca sa isi sustina interesele:cel mai concludent este cazul NOKIA unde Germania a acuzat puternic concernul suedez ca isi bate joc de angajatii germani desi este un investitor strategic si serios.As mai adauga ca Islanda Norvegia sau Elvetia sint exemple concludente ca in EUROPA se poate trai bine si fara EU!
Din Frankfurt salutari!

Ion de la Chiuiesti spunea...

"Din cauza reducerilor bugetare recente si a cresterii pretului electricitatii, gazului si uleiului, luminita de la capatul tunelului a fost stinsa.

Ne cerum scuze pentru neplacerile cauzate."

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ruxandra, te felicit ca rezisti in mijlocul nebunilor aia din studio!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim din Frankfurt,
Nu dau vina pe nimeni, doar pe noi:)
Noi nu ne cunoastem interesele, ceilalti doar profita de prostia si reaua credinta a politicienilor nostri.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion,
Ma calesc, incet-incet:))))

valentin vasilescu spunea...

Odata cu admiterea in UE, intre clasa politica din Polonia, Cehia sau Slovacia si serviciile lor de informatii s-a incheiat un pact in sensul promovarii interesului national. In ceea ce priveste stabilirea oridinii prioritatilor, a selectarii candidatilor eligibili pentru PE, specializati in domeniile considerate prioritare. In paralel, in cadrul guvernului s-a creat o structura dedicata emiterii pe banda rulanta de acte normative care sa sustina demersul europarlamentarilor statului respectiv. Astfel in 5 minute de la prezentarea in comisia PE de specialitate a oportunitatii unui element de investitie in infrastructura, europarlamentarul polonez, ceh sau slovac ( cu doctorat in domeniul considerat o prioritate ), schita un draft cu solutia aplicabila tarii sale. Draft care era trimis imediat prin internet la structura dedicata din guvern care emitea proiecte de OG cu scopul facilitarii alegerii acelei tari ca beneficiare a proiectului. Asa au reusit sa atraga cele 3 state cele mai mari finantari de la UE.

Anonim spunea...

supliment din Frankfurt..
avetzi dreptate daca vrun neamt mi-ar vinde vila lui pe 10 euro as cumpara-o imediat nu???Numai ca noi ne vindem nu casele ci muntii, apele nationale(nu exagerez cu nimic....) (vezi Insula Serpilor acum insula sterlingilor). In Romania procesul de privatizare si trecere la econmia de piata a fost inlocuit de procesul de vindere a fabricilor si avutiei nationale, as spune.... pe nimic.Dar gresiti amarnic daca spuneti pe nimic.Au venit si bani nu multi dar ceva au venit...dar stiti si dvs unde sint acetsi bani.Banii strainilor (putini multi) se regasesc in vilele romanilor din Florida sau in campaniile electorale colorate( macar sper ca nu au aparut turle in Palm Beach:-)))

valentin vasilescu spunea...

Va recomand sa cititi cu atentie Doctrina Nationala a PRM aparuta in 2002. E singura contributie a Romaniei la UE. Aparitia grupului Identitate, suveranitate... in cadrul PE, in jurul reprezentantilor PRM a avut ca fundament doctrinar acest document. Daca el a fost apreciat de europeni, nu inteleg de ce n-ar fi util si romanilor carora li se adreseaza. Grupul in sine poate muta accentul pe rolul fiecarei natiuni, spargand monopolul marilor trusturi care dicteaza politica economica a UE prin reprezentantii sai populari, social-democrati sau liberali

Georgeta spunea...

Comunismul este singura sansa de a salva aceasta tara, M am fript cu solidaritatea si nationalismul romanesc marca PRM, pacat de doctrina . Sigura posibilitate de a se relansa acest partid ar fi sa isi aleaga un presedinte fara studii, si de preferita incult dar cu dragoste de tara, pentru ca ne trebuie un patriot la guvernare nu un intelectual egoist, aflat in delirul cartii