luni, 29 iunie 2009

M-AM SATURAT !


www.thesun.co.uk

M-am saturat de isteria presei.
Michael Jackson a primit de la Dumnezeu tot ce-si putea dori un om: sanatate, cariera, familie, glorie, bani. Dar lui nu i-au fost deajuns. Si-a batut joc de ele. Si nemultumitului i se ia darul.

10 comentarii:

anca spunea...

si eu m-am saturat de isteria asta! mai au un pin si-l sanctifica :(

Dan Gheorghe spunea...

cred ca MJ a fost in primul rand un produs in ghearele maerketingului. un simplu exemplu - el a vrut 10 concerte la londra, pentru revenirea in prim-planul muzicii, dar i s-au programat 50. fara sa se tina seama de starea lui. cred ca o viata intreaga a fost doar o papusa in lumea dura a afacerilor spectacolului.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ruxandra, iar ai dreptate!

Alexandra spunea...

Stii cum e Ruxandra...glorie-> bani-> vicii-> moarte rapida... asta e varianta scurta a povestii :)))

octavpelin spunea...

Rucsi,am rasfoit blogurile si am urmarit mass media srisa si audio vizuala,totul era axat pe Michael Jackson,Dumnezeu sa-l odihneasca,dar nimeni nu a scris despre 21-23 iunie 1941,26-28 iunie 1940,am postat documente pe blog cu ultimaturile date de URSS ,Romaniei,cand a avut loc ciopartirea Romaniei si destinul tragic al unei intregi natiuni care iare ranile deschise.Americanii,germanii,italienii,francezii sunt patrioti si nu le este rusine cu istoria si eroi neamului,pacat ,o seara frumoasa :(

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Tavi,
Cand vrei sa speli creierul unei natiuni nu ai nevoie de Eroi si Istorie ci de produse ca M.J., viu sau mort, nu conteaza.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Dan Gheorghe,
Sie el ca si multi altii din show-biz!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Alexandra,
Banii si gloria te pot innebuni daca incepi sa crezi ca ti se cuvin si te indepartezi de Dumnezeu.

Anonim spunea...

da a a fost un mare cantaret dar a fost victima vietzii dure in care altii incercau sa stoarca din el tot ce a avut.Un aspect insa nesesizat:atat timp cat a fost consiliat de Marcel Avram lui Micahel ii mergea bine......

ciprian spunea...

Perfect de acord. Vad ca incep documentare, discutii despre viata lui mai ceva ca la moartea Papei. Penibil!