marți, 23 iunie 2009

NU CRED IN COINCIDENTE !

N-as fi dat atentie scandalului EBA-ANDREEA VASS daca n-ar fi aparut stirea ca celei din urma i-a fost sparta casa. Iata ce coincidenta! Despre asta, Andreea nu sufla vreun cuvant pe blogul ei, cel putin pana la aceasta ora. Dintre comentariile cititorilor ei l-am selectat pe acesta:
alin Says: June 22nd, 2009 at 7:23 pm
"Imi pare rau pentru spargerea casei dvs. Nu va lipseste nimic din cate am inteles. Atunci probabil ca aveti cate ceva in plus. Da, microfoane… Si niste cipuri in plus in calculator. Poate si o microcamera sau doua … in dormitor si in baie…
Din pacate securitatea n-a murit! Ba chiar e mult mai puternica acum. Iaca… o simte pe pielea ei chiar si un membru marcant al PDL, daca nu asculta comanda “ciocu mic si joc de glezne”. Sper sa luati atitudine asa cum trebuie adica public pentru a denunta noua dictatura.
Pentru toata lumea:Dragilor… daca nu va treziti repede o sa aveti in cateva luni pe langa telefonul, emailul si internet browsingul monitorizate, un dosar personal gros sub forma unei baze de date performante cu tot ce-ati facut, pe unde ati fost, ce ati cumparat, vorbit sau poate chiar si gandit, poate un cip in fund, toti banii in calulatoarele lor si ca sa faceti plati o sa trebuiasca sa va dea cu scannerul pe la fund. Vai de mama voastra de adormiti… Habar n-avem ce va asteapta. Diferenta fata de 89 e ca armata are dreptul acum sa traga in manifestanti chiar daca e vorba de copii si femei gravide." (am incheiat citatul)
UPDATE:
A nu se intelege de aici ca sunt de partea vreuneia dintre cele 2. Doar ca unii au tendinta sa faca din EBA o "victima" a extremismului maghiar, uitand ca PDL merge la brat cu FIDESZ in Parlamentul European. Iar romanii din Ardeal il voteaza in continuare.

10 comentarii:

vasile florin spunea...

stiu si eu...probabil ca oamenii cautau ceva...ma indoiesc de faptul ca trebuia sa ii sparga casa ca sa ii puna microfoane si camere sa fim seriosi puteau sa ii puna fara sa lase urme

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Vasile Florin,
Au impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura. A fost un avertisment.

Ion de la Chiuiesti spunea...

http://iondelachiuiesti.blogspot.com/2009/06/go-ridzi.html

dramoleta spunea...

" Vai de mama voastra de adormiti… Habar n-avem ce va asteapta. "

:))) Pe tine te excluzi?

anca spunea...

hmm,si acum ce tre' sa fac eu? sa pling de mila astora? de parca nu ar face parte din acelasi grup(ppe)
ai dreptate,ardelenii ii voteaza,dar multi dintre ei habar n-au ca astia sint in aceiasi familie in PE!
la asta trebuia lucrat in campania electorala,acum e prea tirziu!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Dramoleta,
Te referi la Alin sau la mine?:)))
Eu cred ca ne excludem amandoi!:)))
Dintre "adormiti"!:)

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Vom lucra, ai dreptate!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion de la Chiuiesti,
Fata de miliardele de euro furate, devalizarea continua a bugetului de stat si instrainarea Tarii, Ridzi e mic copil, pion in jocurile mari!

dramoleta spunea...

Ruxi,
:))) Erau mai multe ghilimele pe-acolo si nu mi-am mai dat seama unde se termina citatul.

In fine, ma poti exclude si pe mine :))

Am citit intre timp si ce a scris Vass pe blogul ei. Nu are curaj sa se exprime. E iritata rau, dar se observa din raspunsuri ca are o retinere, o teama.

Nici eu nu cred in coincidente. A suparat ea pe altcineva, altfel nu dadea EBA declaratia aia.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ridzi e mic copil, dar ea a fost hoata proasta! Basescu a fost unul din marii hoti si a scapat de justitie cu complicitatea PSD-ului, pentru ca erau si de-ai lor implicati in afacerea "Flota". De Nastase ce sa mai vorbim, orice judecator l-ar condamna conform probelor din dosar, de aceea trage cu dintii si a reusit sa tina dosarul departe de masa judecatorilor.