joi, 16 iulie 2009

A AVUT BASESCU DREPTATE ??!!

Pentru a nu deveni un Basescu nr.2, sustin, de la inceput, rolul si importanta FILOZOFULUI in orice societate. Dar, nu ca prim-ministru, nu ca administrator al unei crize cu multe neprevazute, nu ca gestionar al banului public, nu ca politician consiliat de neaveniti ca si el, selectati pe criterii pur politice sau, mai grav, de rubedenie.
Pentru o persoana care nu a creat, niciodata, un loc de munca prin forte proprii si a trait, dintotdeauna, din bani veniti de la bugetul statului, cuvinte precum: PIB, masuri economice anti-criza, TVA, CAS, impozit forfetar, prime, sporuri, salariul minim sunt notiuni provenite din alta lume, pe care nu le poate pricepe, nici daca ar vrea.
Locul FILOZOFULUI poate fi la catedra, la Academia Romana si in multe alte locuri demne de toata stima noastra. NU in fruntea unui guvern care trebuie sa salveze Romania de la distrugere totala!
Acum, in mijlocul sezonului de concedii, s-au taiat primele de vacanta. Numai ca unii au beneficiat de ele, altii raman cu buza umflata. Fara sa ma dau in vant dupa acest sistem (inventat de cine, ma intreb?) recunosc ca discriminarea care se face nu este in regula!
Cat amatorism, cata prostie!
Guvernul se imprumuta in draci ca sa reziste pana la alegerile prezidentiale! Alta nebunie!
Si, daca dupa alegeri, Romania intra in colaps total, mai conteaza cine este presedinte, ministru, parlamentar? Isi inchipuie ca vor ramane, neatinsi, in turnul lor de fildes? La cata prostie zace pe acolo, la cat de rupti sunt de Romania reala care clocoteste la foc mic, probabil ca da!

6 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Îmi pare rău că trebuie să spun asta, se poate considera că am ceva cu omul şi că nu mai pot să dorm noaptea de grija lui - Băsescu nu mai are de multă vreme dreptate şi mă întreb deja dacă a avut vreoodată...

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Cristian,
Ungerea lui Boc prim-ministru arata ca n-are dreptate si omul se contrazice de la secunda la secunda!

ciprian spunea...

A facut filozofia, dar n-are nicio treaba cu ea, pentru ca daca avea tacea si filozof ramanea, dar el turuie intr-una.

dramoleta spunea...

Vacanta frumoasa! :))

Anonim spunea...

N-are nici consilieri sa-l ajute.
Si ca el, multi altii care n-au ce cauta in functii de raspundere.

flavius spunea...

Servus...
Aşa este, Ruxi, suntem cu un picior în groapă şi unii, potentaţi desigur, mai visează la concordie, solidaritate, huzur şi la faptul că nimeni, niciodată, nu-i va trage la răspundere! Da, prostia zace pe acolo, dar cît de proşti ne mai iau? Pînă cînd? Răspunsul e (şi) la noi.
Toate cele bune!