sâmbătă, 18 decembrie 2010

BMW LA 24 DE ANI! CE TARE !

AZI, AM CHEF DE "RAUTACISME" :
O fatuca de douaspatru de ani, cu permis de conducere de 2 luni, a spulberat, dintr-un foc, 4 vieti si a bagat in spital inca trei, inclusiv pe sine, dupa ce a pierdut controlul BMW-ULUI ! Ce cauta o incepatoare, la volan, pe vremea asta? Vreau sa va cer parerea in legatura cu identitatea criminalei si a modului in care s-a pricopsit ea cu o asemenea masina? Nu ma intelegeti gresit, se poate intampla oricui, Doamne-fereste! Dar, nepriceperea (va dati seama cum a "luat" carnetul) se cupleaza cu imbecilitatea celor care i-au dat masina pe mana, cu vremea nefavorabila si cu VITEZA. 4 oameni au murit PE LOC! Deci, cine o fi fata asta, vad ca presa nu s-a zorit sa o identifice?

a) o beizadea retardata cu parinti absolut imbecili.
b) o actuala sau fosta prostituata de lux care a primit-o cadou de la iubit sau sot, dupa caz.
c) o studenta eminenta, recompensata de parinti dupa ani de sacrificii si economii.

Daca aveti si alte variante nu ezitati sa le comunicati!:)

8 comentarii:

anca spunea...

doar a sau b,Ruxi! la 24 de ani BMW ? categoric se poate intampla oricui,dar cand un copil de 24 de ani umbla cu masini de 'jde mii de euroi teribilsm scrie pe fruntea lui !

Anonim spunea...

"B"

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Ba pe fruntea parintilor sau a iubitului, nu stim cum e cazul, scrie prostie si neglijenta crasa!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Asa e. Parintii in ziua de azi au tendinta sa-si recompenseze plozii cu masini pe care acestia nu le pot controla din cauza lipsei de experienta. Doar pentru ca e cool sa ai BMW, de parca Dacia Logan nu face acelasi lucru. BMW conduce detasat in topul accidentelor in Romania. Apoi aceeasi parinti plang plang pe langa sicrie sau traiesc cu constiinta incarcata ca fiul lor sau fiica a ucis oameni. Prostia si mandria e uriasa!

Anonim spunea...

In general, accidentele in oras nu se lasa cu atatia morti. Ce viteza aveau, pe gheata aia?

Anonim spunea...

Exista parinti si parinti... De exemplu tatarul isi va baga gogosica in guvern :

www.inpolitics.ro/-eba-se-pregateste-pentru-intrarea-in-guvern-art63636.aspx#comments

Ramane de vazut daca ministresa EBA o va intrece pe fatuca cu BMW ?

Anonim spunea...

Culmea este ca i-am tot auzit pe deontologi cum injurau ei beizadelele comunistilor pai astia de astazi parasutele si panaramele de astazi cu bolizi de zeci de mii de euro care te fac praf daca nu te dai din calea lor de ce nu zice nimeni nimic.Eu nu le doresc acestor panarame de dorobanti sa-si faca praf masinile dar intre ei nu sa omoare oameni nevinovati si daca se poate toate aceste parasute de dorobanti sa moara si ele/ei putin sa vada si masa si tacsu care ia facut prostovani cum este sa moara un prost. Raul

Dramoleta spunea...

Sunt mai multi vinovati. Parintii, iubitii, amantii, legislatia, si bineinteles ea.
Sa-i multumeasca lui dumnezeu ca a scapat cu viata si sa plateasca pentru ce a facut.