miercuri, 22 decembrie 2010

CUM NE VOM "CUMPARA" ADERAREA LA SCHENGEN?! MI-E GROAZA SA MA GANDESC !

Nu-mi pasa de Schengen pentru ca, in afara de faptul ca romanii se pot plimba prin Europa cu buletinul si pot munci "afara" eu nu am identificat nici un avantaj al aderarii la UE. Avantaj concret, nu pe hartie. Ba, dimpotriva ! Dar, poate stiti, voi, altele si imi spuneti.
De ce imi pasa, intr-adevar, este posibilitatea nenorocita ca aceasta conducere corupta sa "imbuneze" Franta si Germania, oferindu-le alte cateva halci din economia nationala scapate de tavalugul Jafului generalizat postdecembrist. Mai e cate ceva de furat in Romania. Eventual, tara, cu totul !
Acum toti dau vina pe Traian Basescu. Ei, na! Nu, noi suntem de vina, cei care l-am votat! In ciuda fraudarii unor sute de mii, poate chiar un milion-doua de voturi, ramin destui romani care s-au deplasat la sectia de votare ca sa-l realeaga.

2 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Nimic, dar absolut nimic nu avem de pierdut daca nu intram in Schengen! Romanii nu pot munci legal intrucat majoritatea tarilor si-au prelungit interdictiile pentru muncitorii straini(poti munci doar ca PFA si doar anumite activitati). Sa mearga la naiba cu Schengenul lor si cu zona euro!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion,
Nici eu nu vad de ce atata zbatere. Dar prevad ca e un pretext sa le mai dam unora niste plocoane din avutia nationala.