duminică, 12 decembrie 2010

DE LUNI, VADIM ARE BLOG !


Multa lume (inclusiv jurnalisti) l-au intrebat pe Presedintele PRM de ce nu are blog? Raspunsul era simplu. Corneliu Vadim Tudor se poate exprima, pe larg, in cele doua publicatii: ziarul "Tricolorul" si revista "Romania Mare", ceea ce alti politicieni nu o pot face. Si, sincer, nu vedeam, la ora aceea, utilitatea blogului. In ultima vreme, insa, embargoul mediatic asupra PRM s-a accentuat, iar mesajele noastre sunt transmise intentionat distorsionat in mass-media "oficiala". Nu reincep discutia ca TOT ce s-a declarat si scris de catre noi s-a dovedit a fi adevarat, in cele din urma. Recent, televiziunile arata pe viu, romanilor cum se fraudeaza voturile. Noi ne-am racit gura de ani de zile cu subiectul, ce noutate, frate! Si cu multe altele.


Revenind, http://www.corneliuvadimtudor.blogspot.com/ este cadoul pe care un grup de simpatizanti din Iasi l-au oferit Presedintelui PRM pentru ca au considerat important ca discursurile in Parlamentul European (nedifuzate de nici un post de televiziune), emisiunile la care participa, conferintele de presa din fiecare saptamana si comunicatele oficiale ale PRM sa fie reunite intr-un spatiu unic, usor de accesat. Le-o datoram, deopotriva, membrilor si simpatizantilor nostri. Si alegatorilor nostri, actuali si viitori, le uram lectura placuta.


Blogul va fi accesibil incepand cu LUNI, 13 DECEMBRIE 2010. Sa fie cu noroc!

7 comentarii:

anca spunea...

in sfarsit!! de mult trebuia facut blogul asta!!indiferent de embargo! succes in noua activitate :)

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Iti multumim mult. Consider ca emisiunile de televiziune si discursurile din PE trebuiau, o data pentru totdeauna, adunate sub acelasi "acoperis" si vizionate "live". Inclusiv continutul cartilor. De asta ne ocupam de acum incolo!

anca spunea...

dar pagina de FB e a lui?
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Corneliu-Vadim-Tudor/122380587782696

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anca,
Verific.

Anonim spunea...

Nu neaparat, sunt mai multe conturi cu domnul CVT si PRM pe facebook si twitter ! O parte le gasiti pe blog :)

Valerius spunea...

E de bine. Dar va avea (mai) mult de muncă.

Anonim spunea...

Imi place cum scrieti, cum pot lua legatura cu dumneavoastra?