sâmbătă, 1 decembrie 2012

LA MULTI ANI, ROMANI DE PRETUTINDENI! NUMAI PRM POATE SALVA ROMANIA!

VA ROG, GANDITI LIMPEDE, FARA FALSA IPOCRIZIE, PENTRU CA NU AVEM TIMP DE POLITETURI SI PROTOCOALE INSIPIDE.UITE CUM GANDESTE UN NEISPRAVIT. LAS LA O PARTE FAPTUL CA BANUIESC CA ACEST MONUMENT A COSTAT MAI MULT DECAT TREBUIA. DAR COIPIII TREBUIE SA-L VADA ZILNIC!  SI SA PRICEAPA CA FARA JERTFA INAINTASILOR LOR, ACUM NU AR EXISTA PE LUME!
CITEZ DINTR-UN SITE SI UN COMENTARIU IMBECIL: "In afara de faptul ca platoul pe care se gaseste monumentul reprezinta inca un loc unde se pot depune coroane de 1 decembrie sau de Ziua Armatei sau unde pot avea loc diverse activitati legate de manifestarile armatei, locul nu inspira cu nimic, ba chiar ni se pare asezat neinspirat in fata Palatului Copiilor si in Parcul Tineretului, doua notiuni tineresti care nu imbie la meditatii asupra disparitiei pe campul de lupta a eroilor neamului.

Realizarea in sine e, dupa cum spuneam, comuna si de moda veche. Si o banuim si costisitoare, dar presa pastreaza tacere asupra acestui aspect."


Azi, o delegatie a PRM  a depus o coroana de flori la acest monument absolut  necesar, nu numai pentru ca este situat in fata Palatului Copiilor. Suntem singurul partid politic care a participat la ceremonie.
Stiu ca azi e o Zi Sfanta pentru romani! Va uram LA MULTI ANI! Dar nu tuturor! Nu pentru tradatorii de neam si tara,  tot ROMANI, ca si noi! Ceilalti, cu alte interese, isi vad doar de treaba lor!

Niciun comentariu: