sâmbătă, 8 decembrie 2012

VOTATI CANDIDATII PRM DIN COLEGIILE VOASTRE!

Daca doriti sa consultati programul economic al PRM dati o cautare pe blog sau pe google. Nu ne racim gura degeaba. Cine vrea sa inteleaga ce se petrece cu Romania intelege oricum, cine nu, nu!
Ieri am avut o interventie telefonica, a 6-a de acest gen la RRA, ora 18.45.
Am dorit sa le comunic romanilor doar 3 lucruri, desi moderatoarea o tinea intr-una cu "proiectele economice" despre care vorbisem zilele trecute si pe care nimeni nu le mai crede din cauza a 23 de ani de minciuni ale fostelor guvernari.
Asadar si prin urmare:
1. Nu plecati urechea la sondajele mincinoase. Toate institutele de sondare si toate televiziunile au stapani politici si interese economice uriase. Daca ii credeti, n-aveti decat. De o luna nici nu ma mai uit la televizor. Nu merita. Mergeti la vot! Absenteismul va aduce in fruntea tarii o clica nereprezentativa pentru voi. Daca va convine, e in regula.
2. In 6 luni de guvernare USL nu a luat masuri economice. Au incercat sa-l suspende, fara succes, pe Basescu. Rezultatul? A sarit euro la 4,5 si creditele s-au scumpit iar facturile au sarit in aer. Asa zisa reintregire a salariilor si a pensiilor nu are valoare decat pe hartie, ce o fi asa de greu de inteles. Inflatia este galopanta, puterea de cumparare scade.Sau poate sunteti prea bogati si nu simtiti diferenta?! Acum discuta, din nou, despre suspendare. Mie putin imi pasa, dar daca euro "sare" iar, la 6,00 lei de exemplu  (orice e posibil) atunci imi pasa si am incurcat-o rau noi, nu guvernantii si nici profitorii cu salarii nesimtite si nici afaceristii care au contracte cu statul. Ganditi-va bine inainte ca ura fata de Basescu sa ne orbeasca si sa dam din lac in put, pentru ca numai PRM mai poate salva din ceea ce s-a distrus in Romania.
3. Unii nu au inteles smecheria cu "votul uninominal". E tot un vot pe liste, stalcit, desfigurat. Votati partidul, nu candidatul din colegiu pe care, posibil, sa nu-l cunoasteti foarte bine, avand in vedere cenzura mediatica la care suntem supusi, mai rau ca in vremea lui Stalin! Esti din Botosani si ai incredere intr-un candidat din Valcea, voteaza PRM-ul in judetul tau, Botosani. Esti din Olt si nu cunosti prea multe despre candidatul PRM din colegiul tau dar esti simpatizant al lui Gheorghe Funar sau  al oricarui alt candidat din Bucuresti, Constanta, Iasi, voteaza PRM in judetul tau, Olt.
ESTE ESENTIAL CA PRM SA STRANGA NUMARUL DE VOTURI CA DUPA "FURACIUNEA" DEVENITA OBICEI SA AIBA 5 % SI SA INTRE IN PARLAMENT. VOTEAZA CANDIDATII PARTIDULUI ROMANIA MARE!

Niciun comentariu: