duminică, 12 aprilie 2009

CANDIDEZ !

Asta este. Nu voi transforma blogul in "arma de propaganda" electorala.
Deja ma cunoasteti bine.
Stiti ce parere am despre aderarea la UE.
Stiti ce parere am despre aderarea la NATO.
Stiti ce parere am despre faptul ca Romania a fost secatuita, in mod deliberat si criminal, de resursele naturale care ii pot asigura securitatea alimentara si energetica.
Stiti ce parere am despre faptul ca nu i s-a acordat nici cea mai mica sansa de a se dezvolta capitalului autohton.
Stiti ce parere am despre faptul ca am fost transformati intr-o piata de desfacere pentru produse si servicii straine, in timp ce productia autohtona este prabusita cu buna stiinta!
Ceea ce poate stiu numai eu, deocamdata, este ca o generatie extraordinara de tineri incep sa vada adevarul ! O generatie care nu concepe ca devenim, din nou, sclavii natiunilor bogate, puternice si inarmate!

12 comentarii:

Marius Mina spunea...

Succes, trebuia sa cedeze Vadim locul intaipe lista pentru o doamna.

Marius Mina spunea...

Sa fie intr-un ceas bun, Floriile sa-ti poarte noroc.

octavpelin spunea...

Rucsi,iti urez succes,o duminica frumoasa! :)

Lilick Auftakt spunea...

Mult succes! Florii fericite! :)

Cristian Lisandru spunea...

Baftă! Te susţin fără rezerve...

dramoleta spunea...

Succes!

Am vazut listele azi, pe site-ul www.bec2009pe.ro

Anonim spunea...

Succes si de pe malurile Mainului.Dar si o mica remarca.Poate expresia sclavii natiunilor bogate nu este cea mai corecta.Si aici (poate nu la dimensiunea RO) dar si aici din cauza unor personaje aflate la conducerea unor state sau institutii financiare multa lume (de exemplu de la Lufthansa din cauza crizei juma din personal este in somaj tehnic) oamenii de rand sufera. Si majoritatea acestor oameni de rand nu doresc sa aibe sclavi pe romani.Eu zic mai bine sa nu ajungem sclavii unor personaje legate intre ele pline si setoase de bani atat din Romania cat si din exterior.Sau a unro "investitori" strategici poate caci si aici nu putem baga pe toti in aceasi oala cunsoc un neamt care are grija de personalul sau din Romania(Anina) intr-un mod exemplar.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Doamne ajuta!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Multumesc tuturor!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim din Germania
Bine punctat. Precizez, insa, ca in timp ce in Germania te poti descurca din ajutorul de somaj, aici, in Romania, este imposibil, pentru ca banul public este deturnat de la directia fireasca inspre buzunarele unei grupari care alterneaza la guvernare sub diverse sigle de partid.

Unknown spunea...

Mult succes in primul rand tuturor celor care mai doresc binele acestei tari...
Separat de aceasta stare de fapt, nu pot sa nu-mi exprim mahnirea, ca vesnic admirator al intelectualului Vadim, cu privire la traiectoria pe care au avut-o partidul si Vadim insusi in ultimii ani. Pentru mine, personal, Vadim ramane un erudit si una dintre personalitatile de marca ale Romaniei. Ca om politic insa, felul sau de a fi, temperamentul sau vulcanic si de nestapanit uneori, faptul ca a coborat deseori in groapa cu mizerii a insultelor si descalificarilor, i-au adus numai prejudicii. Poate ar fi fost mult mai bine sa spuna ce a avut de spus intr-o forma mai "curata", sa aiba in permanenta tinuta intelectualului care este si pe care nu i-o contesta nimeni. A pierdut enorm de-a lungul timpului si cred ca stie asta, sunt absolut convins ca este constient. Sunt un roman care traieste da ani buni peste hotare, imi iubesc tara si sufar la vederea tuturor nemernicilor care o schingiuiesc. Dar acest sentiment, pariotismul, si fibra nationalista, pot fi sustinute si altfel. Si aici cred ca s-a gresit enorm, nu ar fi stricat mai multa diplomatie, sa unga cu miere pumnul de fier pe care il are. Sunt doar pareri personale, fara dorinta de polemica, cu durere in suflet dar si cu sperantele calcate in picioare. Nu cred ca se mai poate face ceva, e deja prea tarziu...

anca spunea...

scumpo,succes!!
de acord cu Paul,exact asta e parerea mea despre Vadim!!