luni, 27 aprilie 2009

SALATA DE WEEK-END !

Mult zgomot in acest week-end!
1. PDL si PNL au facut ochi galesi UDMR-ului, caci nu se stie niciodata cand vor avea nevoie de voturile lor sau ce coalitii se mai incropesc la repezeala.
2. Crin Antonescu a atacat guvernul intr-o conferinta de presa. Foarte bine. Nu inteleg de ce nu vine si cu solutii concrete si ne aiureste numai cu vorbe ?!
3. La Galati niste minori ii ataca in haita, dintr-o confuzie, pe 2 cetateni care sunt la spital. Minorii vor scapa usor, fara indoiala.
4. Caseta cu seful clanului Preda, tinut de politisti si batut de un al treilea individ, a facut valuri. Daca e reala. Oricum, Christian Ciocan nu prea stia pe unde sa scoata camasa!
5. Baiatului lui Hrebenciuc i s-a furat BMW-ul. N-aveti grija, nu ramane pieton si nici nu vine cu tramvaiul la Bamboo.
6. Cutremurul a picat manusa televiziunilor de stiri. Sunt satula pana peste cap de gargara lui Marmureanu. Unul dintre personajele care vorbesc mult si nu spun nimic. Stie "el"ca acel cutremur major vine abia in 2080. Nu-i nimic, vedem cine e primar atunci si-l tragem la raspundere cand s-o intampla nenorocirea! Pana una alta, din 1977 au trecut deja 32 de ani!
Pana una alta, guvernantii n-au fost in stare sa construiasca niste blocuri in care sa-i mute pe locatarii caselor cu bulina. Probabil ca printre ei nu sunt suficienti alegatori care sa merite osteneala. Si-apoi, se va gasi un amarat, gen Popoviciu, care sa preia terenurile ultracentrale de sub blocurile daramate de seism si sa faca altele, nou-noute. Pardon, sa "investeasca"! Atat asteapta!
7. Gripa porcina ne mai lipsea. "Norocul" nostru ca am lichidat, la comanda straina, combinatul de la Timisoara. Daca nu o faceam atunci, eram siliti s-o facem acum. Oricum, nu vom scapa de achizitionarea obligatorie a vaccinurilor. De data asta cine va face "afacerea"?

UPDATE:
Mai nou, vor sa instaleze in aeroport scannere care sa-i distinga pe cetatenii care au febra, ca simptom al gripei porcine dar nu singurul, evident! Nu merita comentata imbecilitatea acestei masuri. De parca virusul calatoreste numai in conditii de lux, cu avionul!
Ca actiunea va fi eficienta pentru cei care achizitioneaza, instaleaza si monitorizeaza aparatura in cauza, n-am nici cel mai mic dubiu.

5 comentarii:

anca spunea...

macar de-ar fi salata(aia e hranitoare)! cel mai revoltator (din ce ai prezentat)mi se pare gudureala politicienilor pe linga udemeristi!
in loc sa-i scoata in afara legii(nici macar nu e inregistrat ca partid)ii pupa in cur(scuze)imi insulta neuronul,zau!!

octavpelin spunea...

Rucsi,toata aceasta salata de weekend este facuta de politicieni sa papam noi aberatiile lor electorale,vorbe in vant!,o zi frumoasa! :(

dramoleta spunea...

Cum cine? Porcii de la guvernare! Astia vor face afacerea.

Cristian Lisandru spunea...

Bună "salata" asta...

flavius spunea...

Servus...
asa e... aceeasi salata in fiecare zi nu doar in week-end-uri... din pacate se pare ca nu ne mai saturam de salatele astea...
nici macar faza cu gripa porcina nu mi se pare un ingredient nou, ba chiar ma gindeam cind vom avea din nou o un soi de "aviara", ca sa fie tacimul complet... tacimul... făcăturilor..
Toate cele bune!