luni, 4 mai 2009

ACEST MINCINOS ORDINAR A FOST VOTAT SI DE PROFESORII DIN SECTORUL 3 ?! SPER CA NU !





Batranelul bonom, cu mustacioara si privire tampa mi-a fost contracandidat PD-L in sectorul portocaliu 3, din Bucuresti. Fost sef sindicalist din invatamant se labarta pe toate ecranele televizoarelor sustinand, in campanie, ca lefurile profesorilor se vor mari cu 50%. Pe chestia asta a fost votat de multi "naivi', hai sa le zicem si asa, din delicatete!
Acum, presedintele Basescu recunoaste ca a gresit. Sa-l ia de mana pe mincinos si sa se duca amandoi unde stiu eu.
Intr-una dintre primele mele postari pe acest blog am aratat "CUM SE DUC, LA WC, BANII PROFESORILOR!", denuntand "investitiile" de miliarde de lei vechi cheltuite pe achizitionarea de grupuri sanitare de lux in scolile darapanate din satucurile indepartate ale patriei.
Acelasi individ se lauda ca vrea sa "dea jos" 100 de biruri. Alta minciuna! Probabil ca vom asista la alte scuze prezidentiale! Bineinteles ca nu le cere nimeni socoteala, aproape toti actualii "alesi" au procedat la fel si probabil vor adopta aceeasi strategie in continuare, la europarlamentare.
Minciuni si praf in ochi. Pentru cine va sta sa-i creada!

6 comentarii:

anca spunea...

il stiu pe individ,de o vehementa (cit timp era sindica(cat)list!
ce merita astfel de ipochimene? nu pot sa zic,e blogul unei doamne:)

dramoleta spunea...

Ruxi,

Individul asta imi provoaca sila! Are un tupeu feroce.
Profesorii au gresit enorm la alegerile de anul trecut votand masiv cu mincinosii astia.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Gata vacanta?

Cristian Lisandru spunea...

Da, un individ în care grohăie tupeul. În ceea ce priveşte prestaţia de azi a lui Băse, îmi dau seama că devine penibil pe zi ce trece şi nici măcar nu mai ştie să-şi pună cenuşă în cap!

Anonim spunea...

cu salutari din Frankfurt.Mai bine spunem oamenilor realitatea si si nu ii amagim.A fi cinstit e ceva ce lipseste clasei politice dambovitene.
Si ceva ce lipseste cu desavarsire este o propozitie simpla"Ma retrag, am mintit!""Daca domnul cu pricina (nu il cunosc) a promis ceva si nu isi poate indeplini promisiunile frara de mai sus devine ceva intr-un sistem democrat sanatos ceva absolut normal.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Gata vacanta. Intram in campanie!