marți, 5 mai 2009

CITESTE SI DA MAI DEPARTE ! INVATA SA SPUI NU !

Am primit acest mesaj pe mail.
Tocmai cand renuntasem sa cred ca cineva pricepe ca IMM-urile din Romania sunt programate sa fie distruse si ca asa zisul "capitalism" nu era destinat intreprinzatorilor autohtoni, iata ca, poate, nu este totul pierdut!
"Buna ziua,
Sunt unul dintre cei care au semnat petitia impotriva impozitului forfetar. De 2 saptamani incercam sa formam un grup de persoane (chiar si o asociatie) ca sa atacam in justitie ordonanta 34/2009:- Ai auzit de ordonanta 34 din aprilie 2009? Stii ca ordonanta asta ingroapa de fapt definitiv afacerile mici? Sau pe cele noi? Sau pe cele modeste? Inclusiv afacerea ta?- Stii ca asanarea evaziunii fiscale este doar un pretext? Stii ca de fapt impozitul forfetar este calculat intentionat ca sa loveasca doar firmele mici? Special ca sa inchizi?- Indiferent daca este la mijloc incompetenta crasa sau directive FMI sau protejarea firmelor medii pe care le apara PDL, stii ca pentru tine este tot una?- Pentru ca nu poti plati si mai ales nu vei putea plati in viitor un asemenea bir? Si va trebui sa renunti la firma ta si la visele tale si sa devii somer sau angajatul altora?- Esti constient ca aceasta taxa "forfecara" taie de fapt firmele mici? Inclusiv firma ta?- Si ca incalca grosolan articolele 41, 44, 45 si 46 din constitutia tarii care pentru ei este facultativa? Articole care protejeaza dreptul la libera initiativa si la o corecta impozitare?- Stii ca in intreaga Europa civilizata microintreprinderile sint protejata ca fiind baza economica a acelor tari? Cu atit mai mult in vremuri de criza?- Stii ca acest abuz a fost posibil deoarece nimeni nu te reprezinta in fata statului?- Ai inteles ca nu ai alta sansa decit sa te organizezi ca sa te poti opune?- Daca da, ajuta-ne sa fondam o asociatie a MICILOR INTREPRINZATORI ROMANI!- La nivel national, judetean si local! Sa ne opunem impreuna acestui nou tip de terorism de stat!Daca ai acces la internet ne gasesti la:http://aif.mieimipasa.ro (vizibil numai dupa ce te inregistrezi) sau la http://groups.yahoo.com/group/anti_impozit_forfetar/"

6 comentarii:

dramoleta spunea...

ORC solicita, in instanta, inchiderea a mii de firme pt ca nu si-au depus bilantul si la ei. Situatia financiara se depune la reg. comertului contra cost, bineinteles. Peste 10000 de cereri de dizolvare, doar in Bucuresti, in ultima luna.

Abuzurile nu se mai opresc!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Si nu se vor opri cata vreme firmele mici nu vor fi la fel de organizate ca sindicatele din alte domenii!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Ruxandra, tu esti mai aproape de stapanire. De ce nu incerci sa organizezi un sindicat al IMM-urilor, sau Patronatul IMM-urilor? Bineinteles, in masura in care timpul ti-o permite? As vrea sa ma inscriu si eu intr- asociatie sau sindicat de genul asta!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Nu sunt aproape de stapanire. Stapanirea este controlata de Hotzii care au nenorocit tara.
Cat despre organizatia despre care vorbesti, lucram la asta!

dramoleta spunea...

Ruxi,

Eu cred mai degraba in organizarea societatii civile la nivel national. O organizatie focusata politic si social care sa aiba in spate cel putin cateva sute de mii de sustinatori in toata tara. Numarul necesar de oameni pt a initia legi, a schimba legi, a opri nedreptati si abuzuri chiar comise asupra unei singure persoane, prin forta mitingurilor si a strangerilor de semnaturi.
Asta cred ca ne-ar putea salva. Implicarea fiecaruia dintre noi, in mod direct, organizat in tot ce misca in tara.

Anonim spunea...

IMPORTANT .


PE MIHNEA GEORGESCU BLOG PUTETI CITI O DEZBATERE DRAMATICA DESPRE ANTONESCU, EVREI SI MONUMENTUL HOLOCAUSTULUI CARE SE RIDICA IN MIJLOCUL BUCURESTIULUI.
PARTICIPA:   ION  COJA -PROFESOR UNIVERSITAR
     
  MIHNEA  GORGESCU- DOCTORAT IN FILOZOFIE -SPECIALIZAT IN ANTSEMITISM
                                          DUMIRIT:PROFESOR SPECIALIZAT IN HOLOCAUST, CATEDRA LA WASHINGTON UNIVERSITY
           ROBERT HORVATH -CINEAST
DESCHIDETI mihneageorgescu.wordpress.com
SUBIECTE Antisemitismul creştin
Monumentul Holocaustului la Bucureşti!
Kommst Du, Mutti?