joi, 28 mai 2009

VOTATI-I IN CONTINUARE !

Deputatii au respins proiectul de lege 888/2007, nu-mi explic de ce?
Nu va lasati pacaliti de voturile PNL. Daca erau asa mari iubitori de animale nu lasau legea, trecuta in Senat, sa putrezeasca la Camera Deputatilor condusa de Bogdan Olteanu!
Acum au votat impotriva numai pentru ca sunt in opozitie. De ambitie, pur si simplu!
Poate pentru unii dintre voi aceasta lege are putina importanta si va inteleg.
Ceea ce ar trebui insa sa intelegeti si voi este ca "alesii" se joaca de-a legislativul si cu legi care ne afecteaza noua, oamenilor, destinul in mod direct si pe termen lung.
Pentru ca actualul Parlament este o adunatura de interese si orgolii de tip mafiot!
Subiect vot:
Vot final: Respingere PL 888/2007 pentru prevenirea cruzimii faţă de animale şi protecţia acestora - lege organică - nu a fost întrunită majoritatea calificată


Rezultat Total PD-L PSD+PC PNL UDMR Minoritati
- prezenţi: 192 77 60 25 16 14
- voturi DA: 153 74 53 - 15 11
- voturi NU: 32 3 4 21 1 3
- abţineri: 6 - 2 4 - -
- nu au votat: 1 - 1 - - -
Update: O alta lege, "Marinescu 2", zace din nou la Camera Deputatilor.
Vom urmari cu interes ce se va intampla!

12 comentarii:

Anonim spunea...

Nu e vorba de legea Marinescu 2. E un alt proiect, similar legii Marinescu 1. Proiectul pentru legea Marinescu 2 e inca la Camera Deputatilor si va urma votul...

DeMarco spunea...

Salut prezenta distinsei doamne Lungu printre nationalistii luminati ai Romaniei.
Felicitari, distinsa doamna, pentru insemnarile postate pe blog si pentru lupta pe care o duceti, cu gratie, impotriva ignorantei!

DeMarco spunea...

Salut prezenta distinsei doamne Lungu printre nationalistii luminati ai Romaniei.
Felicitari, distinsa doamna, pentru insemnarile postate pe blog si pentru lupta pe care o duceti, cu gratie, impotriva ignorantei!

Anonim spunea...

Că dacă era PRM-ul în parlament sigur se mai făcea un circ cu fluiere, eventual și cu haite de câini și pisici în fața Parlamentului și trecea legea. Probabil era mai bine de nu era lege organică, trecea mai ușor.
Deși nu sunt de acord cu maniera și atitudinea cu care tratați subiectul,de altfel tipică partidului și dictată de la centru, mi-aș dori ca această lege să treacă, considerând-o necesară.

dramoleta spunea...

Imi vine greu sa inteleg de ce se voteaza impotriva unor legi care ar proteja animalele.

Ruxi, raman la parerea ca societatea civila este un zero barat in Romania. Nu ne vom civiliza niciodata fara o soc. civila puternic reprezentata.

dramoleta spunea...

Este adevarata stirea asta?

http://www.politico.ro/stiri/ultima-ora/prm-nu-are-bani-pentru-lansarea-candidatilor-la-pe.html

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@DeMarco
Bine ati venit!
Va asteptam, in continuare, cu comentarii!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@intomyownparade
Daca era PRM in Parlament si, mai ales, daca era PRM la putere, multe lucruri in tara asta erau schimbate in bine, mai ales pentru cei multi!
In legatura cu atitudinea "dictata de la centru", complet gresit!
Sunt militant activ pentru o lege care sa previna si sa pedepseasca cruzimea fata de animale, am realizat o emisiune TV. pe aceasta tema, n-am nevoie de directive in acest sens. Sunt membru PRM si stiu foarte bine de ce am ales acest partid si nu altul, am chibzuit cu atentie optiunea politica.
Nu-mi "dicteaza" nimeni nimic ("de la -care- centru?" sunt presedinta OFRM pe tara) si cu atat mai putin pe blogul personal. Editorialele din "Tricolorul" imi sunt publicate exact in forma (prea blanda si eleganta, parerea mea) in care le scriu.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Dramoleta
Voteaza aiurea pentru ca nu este lege initiata de "EI" si nu-si pot asuma meritul!
N-am citit stirea, probabil este trunchiata. Ideea este ca n-are sens sa facem o lansare a candidatilor. Cei 20 de ani care au trecut au demonstrat cine a avut dreptate!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Multumesc anonimului pentru precizare!

zamfir spunea...

La Mulţi Ani, Doamnă Doina Cornea! Îmi amintesc cum râdea un autobuz întreg când vă păzeau securiştii îmbrăcaţi în miliţieni!

Marius Mina spunea...

In cartierul Petrila din Sectorul 1 al capitalei PSD ul isi continua campania de "racolare" a voturilor.Surse din zona mi-au confirmat ca liderul PSD sector 1,Dan Tudorache , prin intermediul menajerei sale, rezidenta a cartierului impricinat, ofera cash in schimbul voturilor. Se vorbeste despre 50 ron pentru un vot dat PSD.