sâmbătă, 5 septembrie 2009

UN NOU KOSOVO ?

In urma evenimentelor de azi, sper ca nu trebuie sa mai demonstram cuiva de ce era nevoie de PRM in Parlamentul European !
Oricum, vad ca celelalte partide si institutiile statului dorm in cizme, moarte de spaima sa nu piarda voturile UDMR la prezidentiale ! Halal democratie ! Halal "alesi" !

4 comentarii:

Anonim spunea...

La fel cum eu traitor aici in Germania acceptand sa traiesc aici accept sa respect legile acestui stat si lasand la o parte simtamintele interne sa ma scol in picioare alaturi de ceilalti colegi germani de la lucru la intonarea unui meci de fotbal el Germaniei(si la fel fac parlametarii de origine turca din parlamentul german!!) la fel orice cetatean roman indiferent de nationalitate trebuie sa respecte legile statului roman si Constitutia, si simbolurile nationale(imnul Romaniei).Iar institutiile statului sa ia masurile de rigoare.Mult mai vinovatzi decat cei ce organizeaza manifestarile respective sint cei ce permit organizarea lor.Pentru ca nu este vorba de o frumoasa sarbatoare a traditiilor maghiare , de altfel unele foarte frumoase,ci de una politica, antilegala.

dramoleta spunea...

Pai nu v-a anuntat Udrea acum vreo trei zile ca violarea Constitutiei nu atrage dupa sine raspunderea penala?
De ce ne miram!?

anca spunea...

o complectare,de aceia era nevoie de voi SI in parlamentul Romaniei!
am urmarit reactia partidelor la demersul acestor nesimtiti,zero!
de asemeni si blogosfera a avut o reactie anemica! am gasit ,totusi,ceva foarte bine scris!

http://constantingheorghe.blogspot.com/2009/09/ba-pulelor-dar-de-votul-romanilor-nu.html

Ion de la Chiuiesti spunea...

Basescu face figuratie. Noroc cu pozitia lui Vadim!