vineri, 26 februarie 2010

SA-TI STEA CIOLANUL IN GAT !

Intr-o postare mai veche imi aratam dezgustul fata de fostul ministrul al muncii, Marian Sarbu , care nu avea habar de cuantumul salariului minim pe economie pentru absolventii cu studii superioare. Pentru ca "lumea" lui nu este constituita din beneficiari ai salariilor minime, ci mai degraba din cei cu salarii de 20.000 euro pe luna, de la stat, gen Exim Bank etc.
Acum, fripturistul nu a mai rezistat "rusinii" de a ramane in opozitie si vrea la ciolan cu orice pret. Scuzele lui sunt penibile si jignitoare. Nu-mi permit sa va spun ce sfat le-as da alegatorilor din colegiul care l-a facut parlamentar PSD.

6 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Iar ai dreptate Ruxandra! Absolut penibil.

Anonim spunea...

sa nu va faceti iluzii ca PSD minus Diaconescu si Sarbu este Alba Ca Zapada.Prea multe pete are inca acest partid care se vrea al celor multi si amariti.Asa cum nici penelisti nu sint cei ai celor inteligenti intreprinzatori care incearca legal sa devina mai bogatzi.Toate aceste forte (PSD PNL INDEPENDENTII UDMR) au slujit in interesul "national" aceluiasi marinar.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Ion,
Si inca nu s-a terminat "hemoragia", voiam sa spun diareea:))) din PSD

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
De acord, toti sunt la fel.

Anonim spunea...

Hello, as you can see this is my first post here.
In first steps it's very good if someone supports you, so hope to meet friendly and helpful people here. Let me know if I can help you.
Thanks and good luck everyone! ;)

Cristian Lisandru spunea...

Un gând bun de Mărţişor!