luni, 1 februarie 2010

CU CINE AU VOTAT "SOBOLANII"? OARE CU "DREAPTA"?

www.cartoonpress.ro
O piticanie care nu a creat, in toata vietisoara lui de doi bani, un loc de munca, se bucura ca impozitul forfetar a "deratizat" economia, jignind zeci de mii de mici intreprinzatori care devin, in viziunea frustratului, sobolani buni de otravit. Voi dezvolta subiectul, pe un ton civilizat, n-am incotro, intr-un editorial in " Tricolorul". Pe blog, insa, n-am retineri: sobolan esti tu si tot neamul tau!

4 comentarii:

Anonim spunea...

doamna Lungu,
sint pe fond 100 la suta de acord cu ceea ce scrietzi.Dar sa nu preluam limbajul lui, nu merita si avetzi un nivel ce il depaseste net pe al dansului.Cu tot respectul imi place fondul dar nu forma.DIn Germania numai bine!!

Toni spunea...

Ciuruiţi şi deratizaţi, hăituiţi în ţara lor (e şi un blog cu o
deviză asemănătoare!), hăituiţi şi pe alte meleaguri, românii...
Avem un imn, avem o patrie, avem o viaţă...
Vai de mama lor!
Şi de imn, şi de patrie, şi de viaţă!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim din Germania,
M-am saturat de atat incompetenta. Intr-o tara normala, acest Boculet ar fi fost, cel mult, profesor de istorie la vreun liceu sau de drept la vreo universitate. Chiar si in Romania comunista ar fi ajuns, in cel mai bun caz, vreun obscur activist de partid sau propagandist la vreun ziar local. Pana aici, nici o problema. Cati oameni poti nenoroci, intr-un final? A conduce, insa, o tara cu milioane de locuitori, a le marca destinele, dand din gura si din pix, pentru toata viata, a dirija traiectoria unei natiuni intregi e prea de tot. Omul nu are pregatirea necesara. Chiar daca ar avea consilieri specializati in economie (oricum, nu-i are), degeaba, n-ar pricepe ce i s-ar spune. Asta-i este nivelul.

Anonim spunea...

TRAIAN BASESCU PUS SUB ACUZARE DE TRAFIC DE ARME IN USA.
Intr-un document notarizat trimis catre MICHAEL J. GARCIA, United States Attorney,UNITED STATES DISTRICT COURT
SOUTHERN DISTRICT OF NEW YORK
am cerut punerea sub acuzare a cetateanului roman Traian Basescu.
Administraţia americană Antidrog (DEA) a anunţat că Monzer al-Kassar, liderul unei reţele internaţionale de trafic de arme, cărui , a fost condamnat în SUA, la 30 de ani de închisoare, potrivit unui comunicat al Departamentului american al Justiţiei.
El a fost gasit vinovat de conspiratie în vederea vânzarii de armament în valoare de milioane de dolari gherilelor columbiene FARC.
In declaratia prestata sub juramant al agentului DEA. William Brown se spune " KASSAR A PLATIT PRODUCATORUL DE ARMAMENT ROMARM 3.5 MILIOANE EURO." In aceiasi declaratie se arata: " IN POSESIA LUI KASSAR IN MOMENTUL ARESTARII SALE ,SA GASIT CONTRACTUL INTRE INTREPRINDEREA STATLUI ROMAN ROMARM . A FOST DEASEMENEA GASIT LICIENTA DE EXPORT (Romanian export licence C32.7515 issued to Romarm )
Expertul Uniuni Europene OSCE Peter Danssaert intreaba fara sa primeasca raspuns." Cum este posibil ca sub presedintia lui Traian Basescu ,companiile de armament sa aiba legaturi cu Bout si Kassar. Cum este posibil ca acestia sa se intalneasca in lumina zilei cu cu oficiali si ministrii din guvernul Roman?
Raspunsul este simplu. IN ROMANIA EXISTA O EXTREM DE PUTERNICA MAFIE A ARMAMENTULUI. ACEASTA INSTITUTIE ESTE SPRIJINITA DE DIFERITE INSTITUTII ALE STATULUI. IN FRUNTEA ACESTEI ORGANIZATII DE TIP CRIMINAL SE AFLA TRAIAN BASESCU.
DACA KASSAR A LUAT 30 DE ANI DE PUSCARIE , CATI VA LUA BASESCU?

Corespondenta by Robert Horvath ziarist USA
VEDETI DOCUMENTE EXTRAORDINARE PE :
DESCHIDETI
 www.myspace.com/val2002
URMARITI : http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/
CULMEA COINCIDENTEI
Acum zece minute am fost anuntat ca cererea mea “se bucura de toata consideratia si atentia posibila.” RH