miercuri, 24 februarie 2010

SECRETUL LUI CRISTIAN DIACONESCU

Nevasta lui Cristian Diaconescu = EXIMBANK
Cumnatul lui Geoana = EXIMBANK
EXIMBANK = banca de stat= sinecura pentru camarila politica indiferent de culoare. Sunt aceeasi gasca de imbuibati, platiti din banii contribuabililor, sugative ale bugetului care nu gaseste bani de pensii si alocatii, ce-i greu de inteles?
Fumigena aruncata de madama Jucan (alta figura...) si plangerea la parchet a lui Diaconescu = cat de prosti ne cred?
In alta ordine de idei, am convingerea ca monitorizarea oamenilor politici si a UNEI PARTI IMPORTANTE a populatiei este mult mai drastica decat pe vremea fostei securitati. Traim intr-un stat de tip mafiot- politienesc in care aparatul coercitiv-represiv a atins dimensiuni, tehnici si fonduri fara precedent. Pentru ca nimeni, niciodata sa nu indrazneasca sa "atace" "democratia" si pe "reprezentantii" ei!
UPDATE: INTRE TIMP FRIPTURISTUL "SOCIAL-DEMOCRAT" A SARIT IN BARCA LUI BASESCU. CE ZIC CEI(IDIOTII) CARE L-AU VOTAT "UNINOMINAL" CA MEMBRU PSD?

3 comentarii:

anca spunea...

phii,fatuca asta se crede fro mata hari damboviteana? vai de ea!!cand ma gandesc ca si-a facut debutul in presa la "Romania Mare" ...
si ma mai gandesc cum neste unii il vedeau pe diaconescu calare pe un cal alb! mai aveau oleaca si-l canonizau de viu! ma refer la Boda,Hurezeanu si alti mancatori de cacat(ups,am vrut sa zic haznalisti)!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Stau si ma intreb cine naiba i-a facut imaginea asta de pur, cast, imaculat acestui limbric? Greii din PSD l-au vazut asa cum se cuvine, bag seama! Mazare a avut dreptate azi cand a zis ca ce fel de om e asta, azi candidezi la presedentia unui partid, si maine sari in altul. Sa-l pupe Basescu si ai lui independenti in frunte cu "Clipici" Oprea!

anca spunea...

Ioane,cum cine? presa,draga! si deontologii!! aseara ,vali stan,ii ridica osanale de ziceai ca se inchina la sfintele moaste!! mi-e scarba!!!