marți, 23 februarie 2010

TOT UN DRAC ! VA FACE FATA BARONILOR ROSII ? DE STANGA, SA NU UITAM ESENTIALUL...

Nu-mi vine cheful deloc sa scriu despre PSD. O buna parte din Jaful National a fost patronat de aceasta adunare de grupuri de interese. Chiar daca ar fi vrut, Ion Iliescu, singurul om de stanga din PSD, nu le-ar fi putut face fata, decat cu riscul debarcarii, ceea ce a evitat si e, omeneste, de inteles. Victor Ponta, cu o victorie la mustata, reprezinta o frumoasa iluzie ca partidele care s-au rotit la putere in ultimii 20 de ani se mai pot reforma. Pentru mine, toti sunt la fel. Gasti de imbuibati privilegiati care nu vor pleca de la putere, din institutii si din structurile statului, de buna voie. Si care, incet-incet se vor transforma in Partidul Unic, cu mai multe "fete" si "aripioare", bune de prostit electoratul. Care (electorat) isi merita soarta. Asta e tot.

2 comentarii:

Anonim spunea...

In acord total cu ceea ce scrietzi.
Nu pot nici acum realiza ca Valeriu Tabara de ex exponentul acelui atat de frumos romanism ardelenesc e acum mebru al PDL-ului ca Adrian Severin mai deunazi ministrul lui Constantinescu e in PSD, si ar mai fi inca zeci de traseisti acceptati in partidele lor,asta ca sa nu mai spun de "curva " politica a tarii nr 1 Partidul Umanist Conservator......Din Germania...

Ion de la Chiuiesti spunea...

D-lui din Germania:
Tabara a fost exponentul "tradarii". Cooptat in PUNR, impreuna cu defunctul deputat Gavra a pus umarul la distrugerea miscarii ardelenesti si a partidului. El a fost nationalist din interes. Acum e cu puterea. Iubeste doar ciolanul!