luni, 1 februarie 2010

CU CINE AU VOTAT "SOBOLANII"? OARE CU "DREAPTA"?

www.cartoonpress.ro
O piticanie care nu a creat, in toata vietisoara lui de doi bani, un loc de munca, se bucura ca impozitul forfetar a "deratizat" economia, jignind zeci de mii de mici intreprinzatori care devin, in viziunea frustratului, sobolani buni de otravit. Voi dezvolta subiectul, pe un ton civilizat, n-am incotro, intr-un editorial in " Tricolorul". Pe blog, insa, n-am retineri: sobolan esti tu si tot neamul tau!

3 comentarii:

Anonim spunea...

doamna Lungu,
sint pe fond 100 la suta de acord cu ceea ce scrietzi.Dar sa nu preluam limbajul lui, nu merita si avetzi un nivel ce il depaseste net pe al dansului.Cu tot respectul imi place fondul dar nu forma.DIn Germania numai bine!!

Anonim spunea...

Ciuruiţi şi deratizaţi, hăituiţi în ţara lor (e şi un blog cu o
deviză asemănătoare!), hăituiţi şi pe alte meleaguri, românii...
Avem un imn, avem o patrie, avem o viaţă...
Vai de mama lor!
Şi de imn, şi de patrie, şi de viaţă!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim din Germania,
M-am saturat de atat incompetenta. Intr-o tara normala, acest Boculet ar fi fost, cel mult, profesor de istorie la vreun liceu sau de drept la vreo universitate. Chiar si in Romania comunista ar fi ajuns, in cel mai bun caz, vreun obscur activist de partid sau propagandist la vreun ziar local. Pana aici, nici o problema. Cati oameni poti nenoroci, intr-un final? A conduce, insa, o tara cu milioane de locuitori, a le marca destinele, dand din gura si din pix, pentru toata viata, a dirija traiectoria unei natiuni intregi e prea de tot. Omul nu are pregatirea necesara. Chiar daca ar avea consilieri specializati in economie (oricum, nu-i are), degeaba, n-ar pricepe ce i s-ar spune. Asta-i este nivelul.