luni, 10 decembrie 2012

CIRCUL ABIA ACUM INCEPE

Va asteptati, probabil, la cine stie ce comentariu. Unul zice ca din Gorj pleaca circul! Eu cred ca abia acum incepe. Iarna grea... mostenirea grea... suspendarea bate la usa...acum la ce sa se astepte si romanul? Sa faca USL minuni peste noapte pentru economia romaneasca? Mai aveti putintica rabdare...vreo 4 ani, daca nu si mai mult:)))))))
Personal, nu am ce sa imi reprosez. Campania mea a fost condusa ireprosabil. Nu pot sa spun la fel despre unii dintre colegii mei...

3 comentarii:

kinga spunea...

Ai spus un mare adevar. Sunt colegi din PRM (unii chiar consilieri locali)care la indemnul presedintilor de filiale au facut campanie alaturi de USL, deci impotriva PRM.
Fara cuvinte.

Anonim spunea...

Din pacate facatura asta denumita ppdd a fost special creata de serviciile straine tocmai pentru a intra pe valul de nemultumire al populatiei ,care de obicei vota cu PRM si astfel sa anihileze singurul Partid NAtionalist nedispus la compromisuri. Populismul ieftin si prostirea romanului prin vorbe repetate la o televiziune de garsoniera a dat roadele scontate de cei care au creat acest partid de oneman-show in 2010.Trebuie mentionat si atacul direct dus de sobolanul DD la dresa PRM si a domnului Vadim,inca de la crearea Partidului artificial.
Sa nu uitam ca si domnul Vadim declara Prm-partid de lider,dar toate iesirile domniei sale in emisiuni de barfa si scandal se pare ca au contat in sensul negativ.
Va felicit ca ati avut curajul sa candidati la Bucuresti, acolo unde se stia din start ca orice alti contracandidati ai usl nu vor avea sanse.Poate era mai bine sa candidati in teritoriu,poate era mai bine sa se fi facut o strategie de partid cu niste colegii-tinta in tara unde sa se poata obtine numarul minim de mandate pentru intrarea in parlament.Trebuia analizata si o alianta electorala cu inca un partid mai mic (gen ecologist sau partidul poporului-Cojocaru).
Dumneavoastra si intreaga conducere trebuie sa analizati ce si cum era mai bine si nu s-a facut.
Un lucru e cert:Nu Va Dati Batuti, caci in acesti 4 ani Adevarata Opozitie a Romanilor la Aceasta Majoritate Periculoasa pentru binele si interesul national(peste 60)+restul de lichele ardiste si facaturi ppddiste trebuie sa fie Formata din PRM si oamenii de valoare si suflet ai acestui partid.De aceea trebuie sa aveti o stategie clara si trebuie ca membrii de varf ai PRM sa aiba mai multa expunere si mediatizare si un cuvant greu impotriva oricarui abuz guvernamental.Sunt si oameni onesti si cinstiti(maxim 10-15) care au intrat in parlament acum inselati de binele care vrea sa il faca usl si care se vor dezmetici la un moment dat si se vor rupe de ei.Poate si o astfel de cooptare ulterioara a unor parlamentari poate fi o idee buna pentru PRM.

Mult Succes .
(stiu ca inainte de a publica acest mesaj il cititi si il aprobati.Daca doriti sa nu-l afisati-public nu este nicio problema.Important este sa il cititi.Va multumesc.)

kinga spunea...

http://www.obiectivbr.ro/politicieni-braileni-implicati-intrun-megascandal-de-coruptie_id75064