sâmbătă, 1 decembrie 2012

GENERALUL EMIL STRAINU CANDIDEAZA DIN PARTEA PRM PENTRU SENAT! VOTATI CANDIDATII NOSTRI DIN TOATA TARA!

Generalul Emil Strainu candideaza din partea PRM, in colegiul 6 Senat, in sectorul 3, din Bucuresti. Normal ca unora nu le-a priit la ficati acesta candidatura si incearca sa-l discrediteze, in fel si chip, inclusiv considerandu-l candidat aflat in "lupta cu extraterestrii!!!!"
Cine citeste acest blog, presupun ca stie sa dea o "cautare" pe Google, sa afle despre ce personalitate vorbim si despre prostii care incearca sa ridiculizeze niste chestiuni pe care nu le inteleg.
Le urez ceva prostilor, mai ales daca au copii, pentru ca noi, astia, trecuti de a doua tinerete, nu vom prinde acele vremuri, dar urmasii multora e posibil sa le prinda, si inca bine! Nu discut depre cei care nu vor mai apuca pensia, fie pentru ca au dat coltu' inainte de 65 de ani  (varsta de pensionare pentru barbati, votata de regimul Boc si ramasa asa din lipsa de reactie a romanilor) si nici de generatia de "decretei" ceausisti care nu vor avea pensie DELOC, pentru ca au papat-o astia pe care tot ei, decreteii, parintii si copiii lor ii voteaza, in nestire, pe aceiasi impostori, sau nu se prezinta la vot, crezand ca astfel vor rezolva ceva!!!
Imi imaginez un scenariu SF, palpitant, pe care merita sa-l traiasca toti cei care il ridiculizeaza pe candidatul nostru: "extraterestrul" sau "intraterestrul" sau chiar vreun copilas de politician  sau interlop deghizat in omulet verde sau gri  bate la usa si-ti spune: omule, humanoidule, terestrule sau ce esti tu, de maine planeta mea (famiglia mea, clanul meu etc.) are nevoie de apa potabila. Si trebuie s-o luam pe a ta. Pe toata. Si repede, caci rasa noastra piere si nu ne permitem intarzieri de dragul vostru, care oricum ati otravit Terra, intr-un hal fara de hal si sunteti pe duca... oricum! Ce faci atunci mai, copil sau nepot al prostului care rade de noi acum? Ce faci?  Te duci la hypermarket (daca or mai exista si alea) si iti faci provizii pe 30 de zile? Iti sapi un put in fundul curtii care iti va fi confiscat, oricum? Te muti la cort pe malul unui rau secat? Iti dau un sfat: ia-ti o franghie si sapun, de pe acum, asigura-te ca ai o grinda pe care sa te poti baza  si pune-te pe exersat. Studiile arata ca nu e usor... Luati-l ca exemplu pe Nastase. Vanator experimentat, dar incapabil sa se impuste de unul singur... Franghiile se rup, grinzile cedeaza sau, pur si simplu, te gaseste unul, la timp, si ai noroc! Norocul meu este de alta natura.  Sper sa nu apuc vremurile acelea. Doar blogul meu trebuie sa le apuce:))))))

3 comentarii:

Unknown spunea...

imi pare rau ca nu sunt din bucuresti,mi-ar fi facut o deosebita placere sa votez cu dvs.Succes!

Unknown spunea...

Imi pare rau ca nu sunt din Bucuresti.Mi-ar fi facut o deosebia placere sa votez cu dumneavoastra.SUCCES!

Mircea Ordean spunea...

Interesant!