miercuri, 5 decembrie 2012

OAMENII RASPUND ERONAT IN SONDAJE DE FRICA PIERDERII LOCULUI DE MUNCA!

Prin 2008, cand citeam mai multe bloguri ca astazi, dadusem si peste blogul unuia care este "seful" unui insitut de sondare a opiniei publice in slujba jegoasa a lui Dan Voiculescu. Pe vemea aceea credeam inca faptul ca traim intr-o tara libera, nu neaparat democratica, in care libertatea de exprimare este neingradita, mai ales pe net. Cand l-am intrebat pe individ de ce, cand vine vorba de PRM, procentele lui sunt mai mici decat realitatea si "greseste" mereu in minus si nu in plus, omul mi-a raspuns in termeni de-ai lui, "sociologici", ca e vorba de o "spirala" a tacerii, a rusinii sau asa ceva, ca lumea nu recunoaste ca voteaza cu PRM din "rusine". Lucrurile s-au schimbat de atunci, m-am implicat mai mult in activitatea partidului, am fost aleasa Presedinta Organizatiei de Femei, am participat la multe activitati si au "trecut" peste mine vreo 6 campanii electorale, cu bune si rele. Nici una nu a fost atat de infecta ca aceasta. Dar, despre acest lucru voi scrie, pe larg, in "Tricolorul". La altceva vreau sa ma refer. Am avut ocazia sa intalnesc foarte multi oameni. Chiar zilele acestea la cele 3 institutii care au conlucrat sa-mi taie bannerele. Si aici am gasit simpatizanti PRM, dar SE TEM! Simpatizanti sau chiar membri ai nostri care au ajuns sa se teama  PENTRU CONVINGERILE LOR POLITICE! Nu e vorba de RUSINE ci de TEAMA domnule sociolog! Sincer te-as balacari bine, dar se trezesc din somn ipocritii si pudibonzii care sa-mi atraga atentia ca suntem in post si ca trebuie sa am un limbaj de "doamna" si atunci sunt nevoita sa le raspund si sa arunc discutia in derizoriu.
DA, OAMENILOR LE ESTE FRICA! DACA LUCREAZA LA STAT, CA ISI PIERD SLUJBA! DACA AU O AFACERE CA VOR FI HARTUITI, AMENDATI SI FALIMENTATI!
Asta se intampla in Romania unde romanii, mari amatori de "capitalism", nu stiau ce inseamna SOMAJ.
Pe undeva, asa le trebuie. Cand asisti pasiv cum se distruge tara ta la ce bun sa te vaicaresti intr-una si sa stai cu mainile in san?
Victor Ponta se crede "emanatul" Pietii Universitatii din iarna anului trecut, ceea ce este o mare magarie politica. Cu tot respectul pentru acei oameni din Bucuresti sau alte orase, dar erau, totusi extrem de putini fata de populatia activa a tarii. De ce? Pentru ca multora le-a fost FRICA sa iasa, ca nu cumva sa fie recunoscuti si fotografiati dupa care...afara de la slujba. Oricum ar fi fost foarte putini si asa.
Cazurile acestea nu sunt izolate. Nici la sondajele telefonice oamenii nu mai raspund, TOT DE FRICA!
Doamne, in ce hal am ajuns. Un popor de datornici la banci, lesinat de frica pierderii locului de munca din cauza convingerilor politice! Asta e tara pe care ne-am dorit-o?
UPDATE: Persoanele care sunt persecutate la serviciu din cauza SI NUMAI DIN CAUZA faptului ca sunt membre sau simpatizante PRM vor avea din partea noastra consiliere juridica gratuita. Suntem dispusi sa mergem  la toate institutiile europene abilitate, daca haitasii din institutiile publice nu se potolesc!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Daca teama e mai presus de orice atunci Poporul Roman isi merita Jugul,care va deveni astfel tot mai greu.
Dar Poporul Roman a avut momente in istorie cand oamenii au depasit teama si si-au sacrificat viata pentru un ideal:Unirea Tarilor Romane intr-o sinbgura Tara.Dar si multe alte momente istorice , e drept ca infaptuite de bunicii,strabunicic si strabunii nostrii, oameni cu mult mai mult curaj,demnitate,cinste si onoare.
Dar intrebarea fireasca este de ce se tem oamenii si in cabina de vot sa voteze PRM?!
Cred ca aceste alegeri Parlamentare vor reprezenta cele mai murdare si fraudate alegeri organizate din 1918 si pana azi in Romania.
Nu stiu daca PRM are in sectiile de votare membrii sau observatori,dar daca are , atrageti-le atentia in aceste zile, de la nivelul central al Partidului ,la vigilenta Maxima in ziua alegerilor si dupa ora 21,la numararea voturilor, unde sa stea in permanenta cu ochii pe buletinele care se numara si sa renumere apoi buletinele cu Prm,sa urmareasca intocmirea procesului-verbal Corect si chiar sa-l fotografieze cu telefonul.Acolo unde sesizeaza Voturi anulate si apare votat si candidatul Prm ,dar stampila e pusa si in alta parte pe buletin, Acolo e FRauda la numarare,caci cei care au votat Prm nu erau imbecili,iar cei care au votat alt candidat nu erau nici ei imbecili sa puna si pe Prm ca sa isi anuleze votul.Acolo e frauda in sectie comisa de un membru ce a numarat votul si a aplicat ilegat o stampila.

Anonim spunea...

Daca initial Aparitia Sondajelor de opinie a reprezentat un element de impiedicare a fraudarii masive a votului in tarile mai putin democratice,adica sa se anticipeze putin ,dupa ora inchiderii votarii cum vor arata rezultatele partiale, in acest moment in Romania aceste Sondaje sunt masluite de acesti hotomani in "sociologia" cifrelor si reprezinta rezultatul Dinainte stabilit al alegerilor ,fara a mai conta ce voteaza alegatorii exact.Farsorii inoculeaza alegatorilor inca din campania electorala cum va arata rezultatul,pentru ca masina fraudarii sa potriveasca apoi si buletinele , in timp ce alegatorii "care se tem" sunt doar niste figuranti de care ei au nevoie.
MULT SUCCES CANDIDATILOR PRM LA ACESTE ALEGERI,MULT CURAJ ROMANILOR SA VOTEZE PRMSI SA VEDEM DUPA 9 DECEMBRIE PARTIDUL ROMANIA MARE IN PARLAMENT .