joi, 16 aprilie 2009

ROMANII SUNT LUCIZI !

Faptul ca, dintre cititorii acestui blog, doar 1% cred ca imprumutul FMI se va duce catre IMM-uri, agricultura si pensionari ma intristeaza. Speram sa ma insel!
Asa ca lasam economia de "piata" sa-si vada de treaba (adica sa se duca de rapa, din pacate) si revenim cu alte sondaje.

4 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Suntem deja cu un picior în groapă, iar muzica funebră se aude din ce în ce mai tare... N-or să fie bani nici de colivă.

anca spunea...

am votat! nu mai inteleg nimic,e revoltator ce se intimpla! nu sint fan Becali ,insa sint de-a dreptul stupefiata de acest caz! sincer ,imi pare rau ca nu l-au lasat liber!!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Stiu Anca!
In acest timp personaje foarte periculoase care au tradat si distrus Romania umbla liber!

Anonim spunea...

Sincer ca roman traitor in strainatate (nu ca aici nu ar fi coruptie) cred ca in romania nu vin decat acei investitori care vor sa fure...ceilalati stau deoparte iar cei care vor sa fure (Bechtel, etc ) au suficienti complici in Romania.Eu sincer doresc sa fie investitori straini in Romania (si cred si ca exista investitori seriosi) dar cei care vin sa participe la licitatii corecte sa respecte legea nimic mai mult.In Romania statul de drept este foarte departe de ceea ce ar trebui sa fie.G

Gruesse aus Frankfurt:-))))