vineri, 26 februarie 2010

ASTA S-O CREDETI VOI !





Primaria Capitalei a luat-o razna, rau de tot. Proprietarii de animale trebuie sa aiba, in scris, acordul tuturor vecinilor, in termen de 30 de zile de la adoptarea hotararii in Consiliu, altfel sunt buni de platit amenzi etc. etc. Ati innebunit chiar de tot? Nu aveti si alte treburi?
Dar acordul pentru a "detine" un copil, ce-ar fi? Care tipa, tropaie, da muzica tare, fumeaza in lift si multe altele, in functie, evident, de educatia primita. Pe scara mea, copilul vecinilor da un recital infiorator ori de cate ori este scos la plimbare si apoi adus acasa. Zbiara ca din gura de sarpe, fara motiv. Totul se petrece, zilnic, in scara blocului si este cumplit. Zici ca il transeaza de viu, nu alta. Si astuia trebuie sa-i cer acordul pentru catelul meu, care nu deranjeaza pe nimeni? Doar semnaleaza prezenta strainilor pe palier?!

3 comentarii:

Marius Mina spunea...

La ce dinti de baba/cloantza si-a pus te mai mira ceva?

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Marius,
Sa speram ca-si vor reveni din nebunia asta.:))

Tiberiu spunea...

Poate ii spune cineva lui Vadim ca viata in cartier e imposibila din pricina haitelor de caini. La mine in spatele blocului (cartierul militari, apusului) exista o haita stranie, de vreo 50 de caini. Femeile si copiii nu mai pot iesi afara dupa lasarea serii. Zilnic oamenii sunt muscati sau atacati violent. I-am scris primarului, acesta a trimis o adresa, pana la urma au venit cei de ecarisaj, au luat un caine, si mi-au raspuns la petitie ca: "problema semnalata de dvs. s-a rezolvat". Intreb si eu asa, retoric: Cum facem domnule Vadim?