vineri, 12 februarie 2010

ILIE SI AMALIA NASTASE DIVORTEAZA

Inca un divort in lumea "mondena". Ne-am obisnuit cu lucrurile astea. Mie nu-mi iese din minte imaginea lui Ilie Nastase, sustinandu-l pe Geoana la "marea confruntare", din primul rand, mai ales ca, nu cu mult timp in urma, nevasta-sa, Amalia, taman ce derulase niste afaceri cu Ministerul Elenei Udrea. Se mai gaseste Emetiral?

12 comentarii:

Ion de la Chiuiesti spunea...

Procurorii au gasit, in cazul Udrea, ca numele de Nastase e valoros, drept pentru care i se pot incredinta "lucrari" directe!

anca spunea...

da' cui ii pasa? au difuzat in draci stirea asta! (RTV si A3) stire de stire,ma doare fics la noada de ei!!!:))))))))))))

Anonim spunea...

in fruntea Romaniei e nevoie de cineva asupra caruia sa nu planeze nici o indoiala de coruütie.Sa fie un exemplu! Numai asa vom iesi din starea actuala.!Problemele Romaniei nu sint Ilie Nastase et co ci coruptia si saracia.Restul e praf in ochii lumii.DIn Germ..

Anonim spunea...

TISMĂNEANU VREA INSTITUTUL LUI MARIUS OPREA

“Adică, eu să-mi văd de morţii mei, iar ei să pună mâna pe institut”.
A zis Marius Oprea la Ediţia – cu adevărat – specială de la Antena 3

DESCONSPIRAREA INTELECTUALULUI ROSU VLADIMIR TISMANEANU !
( APARITIA UNOR NOI DOCUMENTE COMPROMITATOARE )
ATENTIUNE ! EXPLOZIV ! ATENTIUNE !
In decursul anului care a trecut am incercat fara succes sa atrag atentia autaritatilor despre activitatea lui Vladimir Tismaneanu. Plicul meu cu documente
a fost refuzat de Ambasadoarea Romaniei la ONU Simona Miculescu, la care am avut o audienta.
Dansa a refuzat sa se uite la documente, precizand ca in cazul in care descid plicul
compromitator audienta mea a luat sfarsit. Dansa a refuzat deasemenea scrisorea
mea adresata presedintelui Traian Basescu. Deasemenea mentionez ca memoriile mele oficiale trimise directorilor servicilor speciale romanesti au ramas fara raspuns. Scisoarea catre Basescu ca si celalate au fost trimise retransmise prin intermediul Ambasadei Romaniei in SUA. Aceste actiuni de musumalizare sunt de o gravitate speciala facand parte dintr-o conspiratie institutonala urmarind sa salveze pe Presedinte de un urias scandal politic cu largi repercusiuni internationale.
DESCHIDETI : http://devanewyork.blogspot.com/
Tot pe acest blog puteti urmarii serialul " DESCONSPIRAREA LUI VOLODEA ". Cele 7 Articole urmareasc inceputurile si intreaga cariera de agent fidel comunismului pana la EXPULZAREA DIN SUA care va avea loc datorita denuntului meu adresat
Serviciului de Emigratie American.

Robert Horvath Deva Cineast http://www.devagallery.com/

Ion de la Chiuiesti spunea...

La urma urmei, ea s-a casatorit pentru nume si pentru bani. Asta e purul adevar. Ca doar Nastase e mai mare ca tac'su!

Anonim spunea...

TRIUNGUL GANSTERESC TISMANEANU - BASESCU - PATAPIEVICI

( FURT DE MILIONE DE DOLARI DIN BANII STATULUI IN PLINA CRIZA ECONOMICA ,IN TIMP CE SE REDUC PENSIILE SI COPII PLANG DE FOAME ! )


SCRISOARE DE LA AMBASADA ROMANIEI LA WASHINGTON

Stimate domnule Horvath,

Vă confirm primirea mesajelor dvs. transmise Ambasadei României la Washington la 1, 12 şi 16 Ianuarie 2010, înregistrate la ambasadă cu nr. P 2330 Ambasada a transmis mesajele respective in tara.

Cu stimă,

Adrian Tudorache
Ambasada României la Washington

Cu alte cuvinte Guvernul Romaniei si Presedintele Traian Basescu au luat
cunostinta de urmatoare scrisoare oficiala (fragment)

Domnului Traian Basescu Presedintele de onoare ICR.
“AL Capone a sfarsit la inchisoare pentru evaziune fiscala. De el sa ocupat aceiasi institutie care se ocupa de dumneavoastra” U.S. Treasury ;” Office of Terrorism and Financial Intelligence (TFI) TFI are ca scop is to disrupt and dismantle money laundering organizations and prosecute money launderers to the fullest extent of the law. “ICR NEW YORK IS A CRIMINAL ENTERPRISE ACTING IN U.S. Sa va dau un exemplu clasic al operatiei TRIUGHIUL. Seful organizatiei mafiote(BASESCU ) da ordin. Financiarul ( PARAPIEVICIi ) face un cec 100.000 $ Mesagerul (MIHAES ) pleaca cu cecul bine ascuns spre USA. Spalatorul (TISMANEANU) deschide FICTIV un “Centru de Studiu” al comunismului pe langa Universitatea din Mariland. Nu conteaza ca la 20 de ani de la caderea comunismului subiectul nu intereseaza pa nimeni . Banca este BUGETUL ICR. (CECURILE ADUNATE INSUMEAZA CATEVA MILIOANE DE DOLARI) Pentru a da acoperire actiunii spalatorul devine agentul diversiunie si purtator de cuvant.
Pentru a conecta pe spalator ( tismaneanu ) de bugetul urias de milioane de dolari ICR ( basescu ) Tismaneanu este plimbat la toate icr-uri din jurul lumii. Actiunea gansterilor in care unul este presedintele tarii, continua de 4-5 ani si ar fi continuat multi ani daca nu eram eu. Fiind cetatean american am atentionat TFI….In incheiere va sugerez o solutie. Deschideti o ancheta prezidentiala, dati vina pe altii si si semnati demisia. In caz contrar nu pot decat sa va urez puscarie usoara !
Document atasate.-Partituri şi roluri de Mircea Mihăieş
-romania literara- in care Vice- presedintele ICR viorbeste de primul cec de 100.000 acordat lui Tismaneanu din Bugetul ICR,in 2004 La ora actuala cecurile insumeaza mai multe milione de dolari furati din buzunarul romanilor.


ROBERT HORVATH DEVA cineast USA http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com

Anonim spunea...

DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VLADIMIR TISMANEANU !
Am inceput publicare primului articol din serialul de 12 articole despre agentul Volodya Tismaneanu. Sper ca cititorii sa-l urmareasca saptamanal pe blogul meu. http://devanewyork.blogspot.com/ ( Va fi postat in fiecare Duminica.)
Seria se bazeaza pe documente noi , din surse demne de increderea .
Se scoate in evidenta faptul ca rasputinul actualului presedinte, a fos nu numai agent al securitatii ci si agent sovietic. Sprijinul logistic fiind asigurat de una din cele mai periculoase organizatii teroriste internationale.
In decursul anului care a trecut am incercat fara succes sa atrag atentia autaritatilor despre activitatea lui Vladimir Tismaneanu. Plicul meu cu documente
a fost refuzat de Ambasadoarea Romaniei la ONU Simona Miculescu, la care am avut o audienta.
Dansa a refuzat sa se uite la documente, precizand ca in cazul in care descid plicul
compromitator audienta mea a luat sfarsit. Sa refuzat deasemenea scrisorea
mea adresata presedintelui Romaniei.
Sper ca la sfarsitul serialului Traian Basescu sa apara la televizor si sa-si ceata scuze poporului Roman. Despartirea de comunism nu se poate face cu comunisti si cea de securitate cu securisti. Este cum ai pune in fruntea unui tribunal international care judeca pe nazisti un comandant SS.
Robert Horvath Deva cineast USA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Anonim spunea...

VOLODYA PLEACA SPRE CARACAS
ARTICOLUL 2
Datorita denuntului meu la serviciul american de emigratie acest individ va fi deportat pana la sfarsitul anului din SUA. Probabil ca se va reintoarce in Venezuela unde va fi primit de presedintele Chavez inconjurat de pioneri cu cravate rosii care vor scanda energic CHAVEZ -VOLODEA si invers.

ROBERT HORVATH DEVA cineast USA

http://devanewyork.blogspot.com/ http://devanewyork.blogspot.com/

Anonim spunea...

Este o rusine pentru PSD, faptul ca l-au impins pe Ion Iliescu, icon-ul social-democratiei romanesti, sa se retraga. Este la fel de rusinos si grav ca nu asculta sfaturile Domniei Sale, ca dau interpretari meschine ideilor generoase promovate de Presedinte. Cat de ahtiati dupa bani si dupa puterea, efemera dealtfel, trebuie sa fie acesti oameni ca sa nu le pese -pentru ca nu cred ca nu realizeaza- de faptul ca retragerea lui Ion Iliescu presupune renuntarea la principiile stangii atata vreme cat singurul capabil sa imprime o directie ideologica pesedeului este Domnia Sa. Desigur, avand in vedere si momentele tensionate dinaintea Congresului am apreciat si apreciez in continuare ca Presedintele Iliescu nu trebuie sa se consume atat de mult in efortul de a face din PSD un partid care sa se ghideze numai dupa principii si asta pentru ca personal consider ca acei oameni din partid care detin puterea si care se ghideaza invariabil dupa principiul  "da' eu ce castig din chestia asta" nu merita o implicare in care se pune atata suflet. Totodata stiu foarte bine ca Ion Iliescu este singurul care si-ar da si viata pentru binele partidului , in consecinta nu poate sta deoparte vazand cum se naruie o mare parte din munca sa din ultimii 20 de ani. Dar la fel de bine stiu ca Ion Iliescu nu mai are timp sa accepte o conducere dezastruoasa tip Geoana pentru urmatorii ani. Venise vremea ca pesedeul sa decida: principii si perspectiva unui partid extrem de puternic sau interese meschine de moment. Se pare ca au ales. Ultima varianta. Pentru ca ei nu gandesc in perspectiva: "ce ma iei frate pe mine cu perspectiva, pe mine ma intereseaza ce am in buzunar astazi". Cat despre binele celor pe care ii reprezinta si isi propun sa-i reprezinte, nici nu poate fi vorba. Este de altfel o palma pe care pesedeul o da intregii clase politice romanesti in sensul ca ei reusesc sa arate adevarata fata a politicienilor. Oameni cu gandire marunta de azi pe maine si nicidecum spirite vizionare capabili de acte remarcabile pentru societatea care le ofera increderea. Poate, cu ocazia asta realizeaza toti ca in politica romaneasca principiile nu au nicio valoare in viziunea celor care o practica. Doar banii-puterea. Este limpede ca un om ca Ion Iliescu nu are nicio miza de genul bani-putere. Visul Presedintelui era sa lase in urma un partid care sa poarte peste ani principiile generoase in care a crezut si pentru care a militat toata viata. Este dezolant sa vezi ca un om care lupta pentru principii este ignorat de cei al caror Dumnezeu este banul-puterea. Si asa cum scriam la inceput, o mare rusine, o lipsa crasa de onoare a celor din PSD care se pretind politicieni dar care in fapt sunt niste papusi manipulate de oameni care detin bani multi si care au nevoie de un partid mare. Sunt convins ca mergand pe linia asta partidul va ajunge acolo unde merita adica in afara Parlamentului. Cei care au cumparat astazi partidul bineinteles ca nu sunt interesati de acest aspect. Isi vor face treaba cu marionetele pesediste pentru urmatorii 3 ani apoi, daca se impune, vor cumpara alt partid...Recunosc, ca inca mai sper ca la Congres, participantii sa recunoasca nu numai formal ci in substanta rolul Presedintelui Iliescu in acest partid. Victoria principiilor impotriva banilor ar reprezenta un semnal extrem de pozitiv si incurajator pentru intreaga societate romaneasca iar pesedeul ar castiga simpatia intregii tari.  

Anonim spunea...

CANTECUL DE LEBADA AL DEMOGRAFIEI NATIONALE
( Trecerea dureroasa si putin lenta de la folclor la manea )
Pe tot globul traditia cerea ca oamenii bogati sa faca multi copii. Astazi creiatorii valorilor, cei care sau afirmat in societate nu mai fac copii. Clasele sociale mai joase fac o gramada de copii punand in pericol caracterul genetic al societatii. Efectul este general si vizibil.Tarile desvoltate din vest au creiat enorme avantaje pentru familile cu multi copii. Asfel sa ajuns la o industrie de cresterea a copiilor. In USA nasterea unui copil anunta cumpararea......unui nou frigider sau televizor color. Efectul politicii democratice de stanga este evident pe continentul european unde populatia araba va deveni majoritara iar in USA populatia alba nu mai este majoritara.
Nici unde sitiatia este mai vizibila ca in Romania. In timp ce un roman face un copil, tiganii fac 8. Am facut un film despre tigani , Sunt fascinat de tigani si am
fost todeauna interesat de cultura lor autentica. Cei cu satra sunt probabili ultimii oameni liberi! Vorbesc cu totul de altceva. Se gasesc fata doua culturi diferite, iar una din cauza exploziei demografice este pe cale de disparitie. Romanii au obiceiul sa inchida ochii sperand ca lucturile se vor aranja de la sine sau cineva din afara va face ceva pentru ei. De data aceasta cand vor deschide ochii .....va fi prea tarziu. Acest blog de exceptie ar putea gazdui o discutie despre acest fenomen socio- demografic, definitiv cel mai important in evolutia viitoare a societatii romanesti.
Robert Horvath DEVA Cineast New York http://devanewyork.blogspot.com/
http://devanewyork.blogspot.com/

ariea spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
ariea spunea...

Mesaj pentru bloggareala

"Totodata stiu foarte bine ca Ion Iliescu este singurul care si-ar da si viata pentru binele partidului , in consecinta nu poate sta deoparte vazand cum se naruie o mare parte din munca sa din ultimii 20 de ani. Dar la fel de bine stiu ca Ion Iliescu nu mai are timp sa accepte o conducere dezastruoasa tip Geoana pentru urmatorii ani. Venise vremea ca pesedeul sa decida: principii si perspectiva unui partid extrem de puternic sau interese meschine de moment. Se pare ca au ales. Ultima varianta. Pentru ca ei nu gandesc in perspectiva: "ce ma iei frate pe mine cu perspectiva, pe mine ma intereseaza ce am in buzunar astazi". Cat despre binele celor pe care ii reprezinta si isi propun sa-i reprezinte, nici nu poate fi vorba. Este de altfel o palma pe care pesedeul o da intregii clase politice romanesti in sensul......"


Hai mai, nu mai glumi asa, ca ma enervezi, pai noi binele partidului il vrem sau binele tarii? Nici nu mai stii care dintre cei ce sunt la conducerea tarii vin la servici sa-si faca treaba pentru care sunt platiti si care sunt acolo pentru a fura. Cert e ca eu nu am incredere in nimeni care ocupa scaune pe la conducerea tarii. Toate tarile Europei au o situatie mai buna decat cea a Romaniei, cu alte cuvinte, oriunde e mai bine ca la noi. si tu vii si spui ca lui Iliescu i-a pasat vreodata de tara asta?
Cand ii vad ranjetul ala la televizor, parca ii pot citi pe fata "v-am furat de v-am terminat prostilor de romani, si inca ocup un scaun de unde pot fura."
Daca pui hotii sa pazeasca banii, ramai fara ei, mai sigur e sa lasi usa deschisa la seif, ca daca ai noroc sa nu treaca nimeni pe acolo ramai cu banii, dacat sa pui PeSiretiiDe hoti sa pazeasca averea tarii.