vineri, 5 februarie 2010

LE -A MULTUMIT, FRUMOS, AMERICANILOR !

Intrucat de ani de zile???!!! rachetele ne vajaie pe la urechi, niste cetateni, care din pacate ne conduc, ne vor binele cu forta. S-au gandit sa ne protejeze, cheltuind din buzunarul nostru o groaza de bani pentru un scut antiracheta inutil. Ha! Ha! Ce simplu se cumpara al doilea mandat! Sau trebuie sa ne gandim,deja, la al treilea?

4 comentarii:

Anonim spunea...

un mic comentariu din Frankfurt:
desigur ca in istoria Romaniei ca tara mijlocie am fost nevoitzi mereu sa ne aliem cu cineva.Au facut-o Stefan Cel Mare, Vlad Tepes,a facut-o Ferdinand intregitorul sau maresalul Antonescu.Dar mereu acele aliante au fost in interesul statului roman, se dorea pastrarea statalitatii sau crearea Romaniei moderne.Dar azi de cine ne apara acest scut?Si inca ceva: eu cred in America lui Wilson sau Kennedy America profundelor valori democratice dar cea a lui Obama seamna izbitor America lui Bush!

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim din Frankfurt,
America l-a rezolvat pe Kennedy, asa ca nu prea inteleg cum e chestiunea cu "valorile democratice". La dat din gura se pricep, suna bine, cu practica stau mai rau, atat la ei cat si unde "implementeaza democratia" cu forta. Noi am preluat modelul usor, la gargara suntem primii pe planeta:))

Anonim spunea...

cat "curaj" si indiferenta la o buna parte a populatiei;am intalnit multi cetateni extrem de satisfacuti de noua "achizitie".Pai,daca anumite institutii ,purtatoare de antene,dau angajatilor sporuri de antena pt. eventualele riscuri de radiatii,ce am mai putea spune de incarcaturile,eventual atomice,ale noilor dispozitive?Acest aspect este,poate,cel mai putin nebenefic efect secundar.Sa devii o eventuala (in timp)zona de razboi ,nu cred ca ne avantajeaza.

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Suntem lasi si usor de manipulat!