joi, 31 mai 2012

CAMPANIA PRM !

"Ziarul Tricolorul": Liderul P.R.M. a vizitat Piaţa Moghioroş şi Piaţa Bucur Obor din Capitală


2012-05-31 » Categorie » Generic
Comunicat de Presă
Miercuri, 30 mai 2012, preşedintele PRM a vizitat două pieţe din Capitală, în cadrul campaniei electorale pentru apropiatele alegeri locale. După cum se ştie, domnul Corneliu Vadim Tudor se află în fruntea listei de candidaţi la Consiliul General al Capitalei. În Piaţa Moghioroş, Tribunul a fost primit cu deosebită căldură de cei aflaţi la tîrguieli sau veniţi special să-l vadă. Oamenii s-au plîns de necazurile lor, de viaţa scumpă pe care trebuie să o îndure, de faptul că nu mai au bani pentru medicamente şi hrană, în condiţiile în care autorităţile îi împovărează cu noi şi noi biruri. Liderul PRM le-a ascultat păsurile, asigurîndu-i că nu mai este mult pînă cînd forţele justiţiare ale ţării vor veni la Putere, singura condiţie pentru ca România să se îndrepte spre o cale normală de dezvoltare. Domnul Corneliu Vadim Tudor a vorbit, din piaţă, la telefon cu actualul primar al Sectorului 6, Cristian Poteraş, căruia i-a relatat că mai multe femei se plîng de abuzurile grave ale hingherilor, care au prins şi au ucis cca. 20 de cîini.
Apoi, el le-a oferit celor prezenţi cărţile sale şi calendare pe anul 2012, cu autograf. Bucureştenii au dorit să se fotografieze cu liderul PRM, dorindu-i mult succes în tot ceea ce face, exprimîndu-şi încrederea că numai Tribunul şi echipa sa de justiţiari şi patrioţi pot face ordine în această ţară, eliminînd în totalitate corupţia şi mafia sufocantă.
În continuare, preşedintele PRM s-a deplasat la Piaţa Bucur Obor, unde a întîlnit o situaţie complet diferită, urmare a rapacităţii Mafiei, care a pus, pur şi simplu, stăpînire pe domeniul public. Caravana PRM a fost întîmpinată de o adevărată trupă de asalt de la aşa-zisa firmă de pază BGS, care a încercat să stopeze intrarea în piaţă. De menţionat că acest BGS are peste 4.500 de angajaţi, precum şi o divizie medicală (?!). În condiţiile în care europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor poate merge oriunde în lume cu legitimaţia sa de la Bruxelles, iată că s-au găsit nişte derbedei, care au încercat să-l oprească să viziteze un complex agro-alimentar, ceea ce vorbeşte de la sine despre marile derapaje care afectează democraţia şi statul de drept în România. Cu toate acestea, oamenii l-au primit cu bucurie pe preşedintele PRM, au ţinut să-l asigure de întreaga lor simpatie şi să-i ureze mult succes în alegerile viitoare, locale, parlamentare şi prezidenţiale.
Menţionăm că, în urma unui proces fraudulos de privatizare, Piaţa Bucur Obor a ajuns în stăpînirea puşcăriaşului Puiu Popoviciu – care i-a dat aşa-zisului primar al Sectorului 2, Neculai Onţanu, o şpagă de 15.000.000 de dolari. Tentativa Mafiei de a împiedica un înalt demnitar european (care e şi candidat pentru funcţia de consilier general al Capitalei) de a vizita cea mai mare piaţă agro-alimentară din Capitala României s-a soldat cu eşec, dar reprezintă şi un exemplu de fraudă electorală incalificabilă.
În această vizită, domnul Corneliu Vadim Tudor a fost însoţit de colonel Dan Zamfirescu şi prof. Adrian Popescu, vicepreşedinţi ai PRM, de Ruxandra Lungu, Mariana Gavriloiu, Anca Chiţu, Adriana Rădulescu, Dorel Vulpoiu, Mihai Coandă, Gabriel Tiberian, Nicuşor Gigîrtu, Gheorghe Neculai, candidaţi la Consiliul General al Capitalei sau la Consiliile Locale de sector.
BIROUL DE PRESĂ AL PARTIDULUI ROMÂNIA MARE



Niciun comentariu: