luni, 28 mai 2012

FILIALA SECTORULUI 3 IN CAMPANIE ELECTORALA!

PRM, peste tot
DIN ZIARUL TRICOLORUL

2012-05-28 » Categorie » Stiri
Duminică, 27 mai a.c., Filiala Sectorului 3 a Partidului România Mare din Municipiul Bucureşti a organizat o caravană electorală formată din 6 autoturisme echipate cu afişe, pliante şi alte materiale electorale, pentru a transmite locuitorilor Sectorului 3 mesajul şi programul PRM pentru alegerile locale din 10 iunie. Însoţiti de muzică naţională, care impresionează pînă la lacrimi pe orice român de bună-credinţă, candidaţii PRM pentru Primăria Sectorului 3, pentru Consiliul Local, dar şi pentru Consiliul General al Capitalei au fost întîmpinaţi de cetăţeni cu mult entuziasm şi chiar li s-a sugerat să deruleze o campanie electorală mai agresivă, care să pună cu botul pe labe Mafia Transpartinică, de care poporul nostru pare că nu mai are scăpare.
Doamna Ruxandra-Georgeta Lungu, candidată la Primăria Sectorului 3, la Consiliul Local şi la Consiliul General al Capitalei, a fost însoţită în această acţiune de domnul Constantin Ceauşi, preşedintele Filialei Sectorului 3 al PRM, candidat la Consiliul Local şi la Consiliul General, de domnul Ion Olteanu, candidat la Consiliul Local de sector, de doamna Maria Ilie, preşedinta Organizaţiei de Femei, de Carmen Buiac, preşedinta Oganizaţiei de Tineret, şi de mulţi fruntaşi ai filialei de sector: Elena Dobre, Camelia Giorcotă, Ionel Dumitru, Viorica Bour, Cristina Ţone, Ştefan Chifelea şi mulţi alţii. Alegătorii şi-au exprimat nemulţumirile legate de modul în care este guvernată România, pe plan local, dar şi pe plan naţional. Ruxandra-Georgeta Lungu şi consilierii săi au explicat că priorităţile PRM pentru Sectorul 3 şi pentru Bucureşti sînt legate de construirea de locuinţe pentru toţi cei aflaţi în nevoie, rezolvarea problemelor legate de canalizare şi anveloparea blocurilor, reducerea costului facturilor la întreţinere, electricitate şi salubrizare, reabilitarea centralelor termice, eliminarea intermediarilor din pieţe, asigurarea unor locuri decente de desfacere a produselor agricole pentru cei care, efectiv, trudesc pentru ele. Candidaţii pentru alegerile locale din Sectorul 3 au în vedere şi crearea unor condiţii şi facilităţi speciale pentru IMM-uri, afaceri de familie, care să poată genera noi locuri de muncă. O altă prioritate este siguranţa cetăţenilor, în care Poliţia Locală are un rol foarte important, mai ales că, în ultimii ani aceasta a fost redusă numeric, iar salariile angajaţilor au fost amputate drastic.
Un singur incident a marcat această acţiune de succes. O doamnă între două vîrste, cum se spune, i-a întrebat pe membrii echipei noastrae unde este „plicul”, (cu mită electorală, evident). Doamna Ruxandra-Georgeta Lungu i-a urat, politicos, sănătate şi să beneficieze de conţinutul „plicului” încă 4 ani de acum încolo. Întrucît afişele şi banner-ele noastre sînt distruse, constant, seară de seară, conducerera Filialei PRM din Sectorul 3 a hotărît ca activitatea caravanei PRM să se deruleze non-stop, pînă în ziua în care se va încheia, oficial, campania electorală.
BIROUL DE PRESĂ AL FILIALEI SECTORULUI 3 A PARTIDULUI ROMANIA MARE





2 comentarii:

Anonim spunea...

Un mic comentariu din Germania
Astfaltul din fata sediului PRM denota starea jalnica a strazilor din sectorul 3!!

Anonim spunea...

"Diktatul de la Viena a învins Arcul de Triumf din Bucureşti

Dar mai există, printre cele multe şi nemenţionate, şi o agresiune comisă discret asupra Arcului de Triumf. În mod logic, ea s-a petrecut în vremea cînd primar general al Capitalei era actualul preşedinte al României, Traian Băsescu. Atunci s-a decis renovarea Arcului de Triumf şi, în acest scop, s-a ridicat o schelă. În mod cert, ridicarea schelei a fost doar o diversiune, pentru că nu s-a mai făcut nici o renovare. Singura modificare a fost acoperirea cu ciment a primei inscripţii din stînga de jos, BUDAPESTA. După cum poate vedea oricine, atît în realitate, cît şi în fotografia postată aici, pe bolta Arcului de Triumf sunt înscrise localităţile sau zonele principale unde Armata României a dus lupte grele pentru apărarea pământului străbun: BUDAPESTA, COŞNA, MUNCELU, VRANCEA, RĂZOARE, MĂRĂŞEŞTI, MĂRĂŞTI, OITUZ, NEAJLOV, DRAGOSLAVE, JIU-OLT, CERNA. Prima localitate, BUDAPESTA, a fost acoperită! Evident, aici este mîna unui U.D.M.R.-ist, care a dat dispoziţie să fie acoperită cu ciment denumirea acestei localităţi. Fiindcă, în 1918, Armata Română învinsese armata comuniştilor lui Béla Kun şi pusese opinca pe clădirea Parlamentului Ungariei! Acoperirea cu ciment a BUDAPESTEI de pe Arcul de Triumf înseamnă profanarea acestui monument, umilirea Armatei României, falsificarea Istoriei Naţionale şi, totodată, faptă penală.(...)"

http://www.cotidianul.ro/diktatul-de-la-viena-a-invins-arcul-de-triumf-din-bucuresti-184417/