miercuri, 16 mai 2012

SI NICI N-AM INCEPUT CAMPANIA!

SURSA: COTIDIANUL.ROUltimul sondaj CURS prezintă pentru Primăria Sectorului 3 din Bucureşti o situaţie nemaiîntâlnită în ultimii 8 ani. Marele favorit, PDL-istul Liviu Negoiţă, simte în ceafă răsuflarea contracandidatului său, Robert Negoiţă (USL). Timp de 8 ani de zile, Liviu Negoiţă i-a „măturat” în sondaje pe toţi potenţialii săi contracandidaţi. Acum, cu nicio lună înainte de alegeri, Liviu Negoiţă (PDL) are 47%, iar principalul său adversar, Robert Negoiţă (USL), 44%. Conform analiştilor, Liviu Negoiţă este pe un trend descendent, în timp ce Robert Negoiţă, pe unul ascendent. Nu este exclus ca, peste cca 10 zile, candidatul USL să conducă în opţiunile electoratului. Candidatul PPDD, Cătălin Zamfira, este creditat cu 5%, iar candidatul UNPR, Iulian Oprescu, cu 3%.

Şi la Consiliul Local al Primăriei Sectorului 3, PDL se află pe tobogan, cu 24%. (În 2008, PDL obţinea la Consiliul Local 54,81% - n.a.) Pe primul loc în preferinţele electoratului se află USL cu 50%. Pe locul 3 „vine” PRM cu 17%, urmat de PPDD cu 5%, PNŢCD cu 2% şi UNPR cu 1%.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Doamna Lungu,
Parerea mea umila este ca as vrea sa fiti pe locul 1, dar ca sa fiu realist, ma multumesc sa urcati pe podium: locul 2 sau 3! Vom trai si vom vedea!