sâmbătă, 12 mai 2012

PRM POATE CUCERI CONSILIUL LOCAL AL SECTORULUI 3! NUMAI PRIN VOTUL VOSTRU!

 PRM-ul de la 3, bagă spaima-n..........completaţi pe linia punctată :))))))))))
Pentru că cele doua partide cu potenţial financiar, de furat, evident, au inceput sa ne intoxice cu promisiuni, sloganuri, afişe cît Palatul Telefoanelor, cel puţin, hai să ne destindem si noi pînă începem adevărata campanie electorală. Păzea!:))))))

2 comentarii:

Anonim spunea...

"Rămăşiţele lui Nyiro Jozsef, scriitor interbelic secui care a militat pentru refacerea Ungariei Mari, se întorc în Harghita"

http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/Ramasitele_lui_Nyiro_Jozsef-scriitor_interbelic_secui_care_a_militat_pentru_refacerea_Ungariei_Mari-se_intorc_in_Harghita_0_698330422.html

Funar: „Paradoxal, un militant pentru Ungaria Mare va fi îngropat în pământul nostru sfânt!”

http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/Funar-_-Paradoxal-un_militant_pentru_Ungaria_Mare_va_fi_ingropat_in_pamantul_nostru_sfant_0_698930228.html

"Cine a fost de fapt Nyírő József? Născut în 1889,la Jimbor, județul Brașov, fost preot, exclus din biserica catolică pentru încălcarea jurământului celibatului, scriitor de talent, politician al dreptei radicale, după Diktatul dela Viena, Nyírő a devenit membru al Parlamentului ungar, parlament al ruşinii umanităţii, responsabil moral pentru Holocaustul evreilor din Ungaria și din Transilvania de nord ocupată de aceasta.

În 1940, el a fost decorat de „conducătorul” Horthy Miklós pentru “atitudine maghiară”. Notorietatea, calităţile sale literare şi oratorice au fost exploatate intens şi eficient pentru promovarea aberantei ideologii hungariste elaborată de Szálasi Ferenc. Este bine cunoscut că în anii celui de al doilea război mondial, Nyírő József s-a manifestat ca un fascist învederat, fiind susținător al Partidului Crucile cu Săgeţi al lui Szálasi, formație național-socialistă implicată în crimele cele mai abjecte împotriva evreilor din Ungaria.

Împreună cu Wass Albert, Szeleczky Zita, Henney Árpad, Suli József , Fiala Ferenc, Marschalko Lajos și Kondorossy László – Nyírő József a fost unul dintre agenții activi ai propagandei fasciste a partidului lui Szálasi, a hungarismului, ideologia acestuia, și a radicalismului ultranaţionalist și șovin, antisemit și xenofob.

Nyírő a rămas în Parlamentul Ungariei şi după “puciul lui Szálasi” din octombrie 1944, când Partidul “Crucea cu săgeţi – Mişcarea Hungaristă” a preluat puterea în Ungaria, continuându-şi activitatea de propagandă național-socialistă.

În martie 1945, împreună cu membrii guvernului ungar fascist a fugit din Ungaria, refugiindu-se în Germania, apoi în SUA. În emigraţie, Nyírő József a rămas fidel ideologiei hungariste, fiind cooptat în “guvernul din exil” în calitate de ministru al educaţiei naţionale. Căutat după război de Comisia Aliată de Control sub acuzația de a fi criminal de război, scapă refugiindu-se în Spania condusă de „El Caudillo” Francisco Franco. Moare la Madrid în octombrie 1953."

http://www.napocanews.ro/2012/05/fcrchm-protesteaza-fata-de-aducerea-in-tara-a-ramasitelor-pamantesti-ale-fascistului-maghiar-nyiro-jozsef-acest-personaj-trebuie-sa-ramana-pentru-totdeauna-un-tragic-exemplu-negativ-pentru-t.html

Anonim spunea...

Ar fi multe de comentat pe linia punctata asa ca ma abtin.
Va urez succes si nu va lasati influentati de sondaje. Propun sa vi le faceti de unii singuri.