miercuri, 2 mai 2012

CANDIDEZ LA SECTORUL 3 DIN CAPITALA

Marţi, 1 Mai, la orele 11, la sediul Primăriei Sectorului 3 din Bucureşti, doamna Ruxandra-Georgeta Lungu, preşedinta Organizaţiei de Femei a Partidului România Mare, şi-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 3 din Capitală, alături de o parte dintre candidaţii PRM la Consiliul Local al Sectorului 3: domnul Constantin Ceauşi - preşedintele Filialei Sectorului 3, domnul Ion Olteanu - prim-vicepreşedinte, doamna Maria Ilie - preşedinta Organizaţiei de Femei, domnul Nica Petre - vicepreşedinte cu propaganda, domnul Dumitru Ionel - secretar al Biroului Executiv şi alţi fruntaşi şi simpatizanţi ai PRM. În contextul crizei economice, sociale şi morale în care se află România, doamna Ruxandra-Georgeta Lungu a declarat că şansele PRM de a obţine un procent consistent la alegerile locale din acest an vor determina un proces real de schimbare a clasei politice care a guvernat dezastruos România în ultimii 22 de ani. „Mai puţine panseluţe şi mai multe locuinţe!“, a afirmat Ruxandra Lungu. Nevoile reale cetăţenilor din Sectorul 3 al Municipiului Bucureşti sînt deja identificate, iar programul politic al PRM s-a elaborat deja, în funcţie de interesele alegătorilor, şi nu ale clientelei politice ale partidelor care s-au succedat la guvernare, urmărind folosul personal. „Nu uitaţi: primarul nu este nici grădinar, nici responsabil direct cu strîngerea gunoiului.“ El este reprezentantul unui partid şi trebuie să acţioneze numai în Interesul Naţional.

BIROUL DE PRESĂ AL ORGANIZAŢIEI
DE FEMEI ROMÂNIA MARE

Ziarul TRICOLORUL, nr 2451 / 02.05.2012

7 comentarii:

cristina spunea...

criza este una de sistem, la noi lipsa de raspundere legala a conducatorilor ( se ascund dupa guvern / raspundere colectiva si platita si suportata de contribuabili) va duce la dizolvarea statului - daca nu se schimba ceva

cetateni au adoptat cultura supravietuirii, trebuie sa mergem pe dezvlotare, sa mai si terminam ce am inceput, nu doar sa incepem.

locuintele cer timp, bani pentru aceste pot fi verificati, vedeti pantele se inmultesc si singure-spui ca ai replantat( deci faci bani usor). Poti pacali pentru ca nici cetateni nu sunt gradinari.

doamna unii cred ca daca ascund gunoiul rezolva problemele, dar acestea se vor agrava .

Anonim spunea...

Doamne-ajuta!

Vasile V spunea...

"De partea cealaltă, la COLŢUL RUŞINII, trei politicieni locali care doresc să ocupe un post călduţ în administraţia publică locală au tratat cu indiferenţă iniţiativa cotidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei", în ciuda invitaţiilor scrise pe care le-au primit în acest sens. Am înţeles din atitudinea preşedintelui PNL Cătălin Boboc (candidat pentru funcţia de consilier judeţean din partea USL), deputatului PDL Viorel Balcan (candidat la Primărie din partea AVB) şi a lui Romeo Crîşmariu (candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Brăila din partea PRM) că nu sunt interesaţi de o dezbatere politică civilizată, centrată pe proiecte sau că nu sunt capabili să scrie un asemenea proiect." http://www.obiectivbr.ro/politic/67452-opt-candidai-s-au-inscris-in-qbatalia-pe-proiecteq.html

Anonim spunea...

Sinteti sigura de esecul alegerilor. Daca ati ajunge primar stiti ca nu prea aveti deunde puteti da locuinte. Sau este doar un biet slogan

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Draga anonim nr.2,
Acum ar trebui sa vorbesc civilizat, mieros, ca orice politician care cerseste voturi. Nu este cazul meu asa ca nu te voi trata cu menajamente.
1. In primul rand nu sunt asa de sigura de "esecul" alegerilor. Probabil ca primar nu voi ajunge dintr-o data, dar cat mai multi consilieri locali ai PRM pot schimba o sumedenie de lucruri care ii deranjeaza pe locuitorii sectorului 3 unde, ce sa vezi, locuiesc si eu si stiu cu ce porcarii ma confrunt zi de zi.
2. In al doilea rand, am de unde sa dau locuinte, dar nici nu sunt atat de fraiera (cum probabil ma crezi) sa-mi dezvalui prematur programul politic si solutiile ca sa aiba ceilalti de unde sa se inspire. E o metoda care se practica... Acum toti garanteaza anveloparea gratuita a blocurilor. Presupun ca pe astia ii crezi fara sa te intrebi ce naiba au asteptat in atatea mandate pe care le-au avut?
Bye

Anonim spunea...

Felicitari si va urez succes. Anonimul de mai sus nu a inteles ca inportant este sa intrati in consiliu, cit mai multi si sa va impuneti ideile. Primaria e greu de luat daca nua ai furat cand trebuia banul public, e la mintea cucosului.

Anonim spunea...

erata:"important", scuze, din graba!