vineri, 27 noiembrie 2009

ASTA E TOT ?

Făcătură sau nu, filmul de la Ploieşti nu îşi va atinge scopul. Dacă se adresează electoratului lui Traian Băsescu, atunci au dat-o în bară. Cîţi, oare, dintre votanţii potocalii mai needucaţi nu şi-au altoit progenitura, măcar o dată. Cîţi oare, nu şi-au altoit chiar nevasta? Şi cîţi oare nu au băut în viaţa lor mai mult decît ar fi trebuit? Ultraşii băsescieni vor rămîne la fel de fanatici. Iar ultraşii antibăsescieni vor rămîne şi ei pe poziţie. Şi atunci, cui foloseşte circul care va ocupa o săptămînă de campanie? De ce nu se discută, serios, despre Flotă? Oare pentru că, ajuns la putere, Geoană ar trebui să ia măsuri? Pe care nu le va putea duce la îndeplinire? Corb la corb nu-şi scoate ochii. Pe cine vreţi voi să păcăliţi?

8 comentarii:

Anonim spunea...

Ai dreptate ! Electoratul s-ar putea sa reactioneze surprinzator. In Franta un politician (centru-dreapta) i-a tras o palma unui puradeu (de origine magrebiana). Incidentul s-a petrecut in plina campanie electorala si in fata camerelor de luat vederi. Surprinzator sau nu, politicianul a crescut in sondaje !!!!!!!!!!
P.S. Puradeul ii facea buzunarele (!)

http://www.youtube.com/watch?v=mvmIcCEFObQ

Goran spunea...

Nu exista niciun act in privinta vanzarii flotei pe care sa existe semnatura lui Basescu!

P.S:Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu sunt pro-Basescu, dar nici nu doresc sa existe minciuni sfruntate.
Daca exista un asemenea act sa se faca public!Eu nu am vazut...

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Goran,
Flota era un exemplu.Dosarul e complex. Oricum nimeni nu a dat socoteala pentru "disparitia" ei.:)

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Anonim,
Exact! Efectul ar putea fi invers. Asta dovedeste ca oamenii astia nu au nicio legatura cu Romania reala.

Anonim spunea...

Nici eu aici in Germania nu il sustin pe Basesciu.Dar nici chiar asa de penibili ca PSDul devenit dintr-o data socialliberal, dupa ce a fost aliatul PDL-ului ,al PC-ului(numit pompos asa de parca ar fi in Anglia) nu sint Avetzi dreptate: sint un milion de alte probleme decat ""lovitura"" basesciana.Dar desigur ca daca se va spune adevaul despre vanzarea flotei poate ca iese la iveala care sa fie mult mai implicatzi decat marinelul.Sincer am impresia ca "dragostea in interes national" nu este decat o lupta pentru ciolan.Ciolan di care saracul popor nu mai are decat oasele de ros!E chiar de rasul curcilor ca primarul sibian e in Franta si guvernul lui se face in Bucuresti fara el.Service mai bun nu exista!Si asta nu e o ple
doarie basesciana!
Salutari din Germania!

dramoleta spunea...

Sa castige Basescu alegerile. O fi mai bine... :)

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

@Drammie,
Pentru el:)

Unknown spunea...

Parerea mea este ca filmuletul s-a vrut ca sa nu mai fie tirul pe domnul Geoana, ca oricum nu mai are ce sa ne spuna.
Acesta a fost scopul principal, numai ca astfel s-au descospirat si mogulii (Patriciu in special)