vineri, 6 noiembrie 2009

ÎN SECOLUL 21, CONDAMNAŢI LA MUNCĂ FORŢATĂ PÂNĂ LA MOARTE!

VENIŢI LA MITINGUL ORGANIZAŢIEI DE FEMEI A PARTIDULUI ROMANIA MARE !
SÎMBĂTĂ 7 NOIEMBRIE A.C., LA ORA 12,00, ÎN PIAŢA VICTORIEI, ÎI AŞTEPTĂM PE TOŢI ROMANII DE BUNĂ-CREDINŢĂ!
DACA VREŢI SĂ APUCAŢI SĂ VĂ CREŞTEŢI NEPOŢII!

Organizaţia de Femei a Partidului România Mare protestează vehement împotriva intenţiei guvernanţilor de a majora vârsta de pensionare a românilor. Fie că se preconizează ca vârsta de pensionare a femeilor să fie de 65 de ani şi a bărbaţilor de 70 de ani, fie că există discuţii ca vârsta de pensionare să fie de 63 de ani atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, acest act criminal care va crea un genocid lent şi mascat in rândul naţiunii romane trebuie oprit incă din faza incipientă. Explicaţiile date de Puterea de tip mafiot nu stau in picioare. Chiar dacă in Uniunea Europeană vârsta de pensionare este mai mare, trebuie să se ţină cont şi de speranţa de viaţă a cetăţenilor români, de nivelul de trai scăzut din Romania, de efectul pe termen lung pe care îl vor avea sărăcia, foametea, sistemul precar de sănătate şi nesiguranţa zilei de mîine, generate de incompetenţa şi reaua credinţă a celor care au guvernat ţara în ultimii 20 de ani. Aşa-zisul “argument” cum că pensionarii sunt în număr mai mare decît contribuabilii nu stă nici el in picioare. Cine este de vină pentru situatia astfel creată? Cine este de vină pentru faptul că milioane de contribuabili români au fost obligaţi să plece să muncească in ţări străine şi să devină cotizanţi la bugetele altor state? Aceeaşi guvernanţi eternizaţi la putere care vor să-şi deconteze greşelile grosolane şi lipsa de viziune economică pe spinarea tuturor românilor, ipotecând in mod cinic viitorul nostru, al copiilor şi al nepoţilor noştri. Românii trebuie stimulaţi să se intoarcă in ţară, să participe la Marea Reconstrucţie Naţională pe care numai Partidul Romania Mare o doreşte cu adevărat şi poate să o transforme în realitate!
Organizaţia de femei a PRM propune revenirea la vechiul sistem de pensionare: 57 de ani pentru femei şi 55 de ani la cerere, respectiv 62 de ani pentru bărbaţi şi 60 de ani la cerere. În caz contrar, dacă cetăţenii vor fi obligaţi să muncescă forţat pînă la moarte, fondurile de pensii vor fi deturnate, evident, în alte scopuri.
Protestăm, de asemenea, impotriva legii ticăloase care îi obligă pe romani să lase în administrare 2% din contribuţii fondurilor private de pensii. O afacere de miliarde de euro pentru Mafie, in timp ce guvernul se imprumută la FMI pentru pensii si salarii.
Mitingul are toate aprobarile necesare de la Primaria Municipiului Bucureşti şi se va desfăşura în mod paşnic, civilizat. Îi aşteptăm alături de noi pe toţi românii care inţeleg că deciziile care ne afecteaza în mod direct existenţa fizică nu se pot lua in spatele uşilor inchise, de un grup restrâns de guvernanţi desprinşi de Romania reală, fără grija zilei de mîine, emanaţi dintr-o succesiune de fraude electorale care pun in pericol insăşi esenţa democraţiei romaneşti!

Un comentariu:

flavius spunea...

servus....
condamnati la munca pina la moarte.... asa este. e o formulare tulburatoare...
toate cele bune